Γαλατασαράι: Μια... ανάσα από την απόκτηση του Τζανιόλο

Η Ρόμα έχει βάλει εδώ και καιρό πωλητήριο στον Νικολό Τζανιόλο με την Γαλατασαράι να είναι έτοιμη να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον κάνει δικό της.

Γαλατασαράι: Μια... ανάσα από την απόκτηση του Τζανιόλο

Είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό πως ο Νικολό Τζανιόλο βρίσκεται στην λίστα της Ρόμα με τους παίκτες που βρίσκονται προς αποχώρηση.

Η Μίλαν απέτυχε να τον κάνει δικό της, αφού δεν κατάφερε να προσφέρει στους τζαλορόσι τα χρήματα που ήθελαν, ενώ η Μπόρμουθ που ήταν πρόθυμη να προσφέρει αρκετά χρήματα στην Ρόμα δεν κατάφερε να πείσει τον παίκτη να γίνει κάτοικος Αγγλίας.

Και κάπως έτσι ο Τζανιόλο έφτασε να είναι εκτός των πλάνων του Ζοζέ Μουρίνιο, την ώρα που ελάχιστα πρωταθλήματα έχουν ακόμα ανοιχτό το παράθυρο των μεταγραφών. Μια από αυτές τις χώρες ωστόσο είναι η Τουρκία.

Η Γαλατασαράι όπως αναφέρουν τουρκικά δημοσιεύματα, τα έχει βρει σε όλα με τον παίκτη και το μόνο που απομένει είναι να φτάσει σε συμφωνία με τον ιταλικό σύλλογο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Corriere dello Sport, η Τσιμ Μπομ είναι έτοιμη να προσφέρει 20 εκατομμύρια ευρώ συν 3 ως μπόνους στην Ρόμα, με την Sportmediaset να προσθέτει πως οι Τούρκοι δεν έχουν πρόβλημα να ικανοποιήσουν τον 23χρονο φορ προσφέροντάς του ετήσιες απολαβές ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Επιπλέον, με δεδομένο πως ο Τζανιόλο θέλει να αφήσει ανοιχτή την πόρτα της επιστροφής του στην Ιταλία (για Μίλαν ή Νάπολι), όλα δείχνουν πως θα μπει και ρήτρα αποδέσμευσης για ένα ποσό της τάξης 30 με 35 εκατομμυρίων ευρώ.