Μπερλουσκόνι: «Έχουμε βλέψεις για πρωτάθλημα στη Μόντσα»!

Ο ισχυρός άνδρας της Μόντσα, Σίλβιο Μπερλουσκόνι ελπίζει ότι η ομάδα του θα καταφέρει να κατακτήσει τον τίτλο τα επόμενα χρόνια.

Μπερλουσκόνι: «Έχουμε βλέψεις για πρωτάθλημα στη Μόντσα»!

Δηλώσεις για τη Μόντσα έκανε ο ιδιοκτήτης της, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος δεν έκρυψε ότι ο στόχος του είναι σε μερικά χρόνια να την μετατρέψει σε μεγαθήριο του ιταλικού ποδοσφαίρου και να την οδηγήσει στην κατάκτηση τίτλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μετά την πρόσληψη του Παλαντίνο, η ομάδα πάει πολύ καλά. Στη Μόντσα πραγματικά το πιστεύουμε, θέλουμε να το κάνουμε πραγματικότητα και με τον Αντριάνο Γκαλιάνι μπορούμε να το πούμε: Θέλουμε το πρωτάθλημα στο επόμενο πρωτάθλημα η στις επόμενες σεζόν που θα έρθουν».

«Στη Μόντσα αγοράσαμε νέους παίκτες, βελτιώσαμε τις προπονητικές εγκαταστάσεις που είναι τώρα οι μεγαλύτερες και πιο όμορφες στην Ιταλία. Μία μικρή δαπάνη ύψους 25 εκατ. αφορά το γήπεδο».

«Τα πράγματα έχουν αλλάξει. Όταν ήρθαμε, υπήρχαν 300 άτομα που παρακολουθούσαν την ομάδα, τώρα είναι 10.000. Θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι, αυτό που είναι γραμμένο στα αποδυτήρια, εφαρμόζεται τώρα. Αυτοί που πιστεύουν, ξεπερνούν όλα τα εμπόδια και κερδίζουν. Πρέπει να κάνουμε την Μόντσα σπουδαία».