Νόιερ: «Κατανοώ την απόκτηση του Ζόμερ»

Ο Μάνουελ Νόιερ μίλησε για τον σοβαρό του τραυματισμό και για το γεγονός πως η Μπάγερν απέκτησε τον Γιάν Ζόμερ.

Νόιερ: «Κατανοώ την απόκτηση του Ζόμερ»

Ο Μάνουελ Νόιερ υπέστη κάταγμα στο πόδι κάνοντας σκι στις διακοπές του με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση σε κλινική του Μονάχου. Η Μπάγερν, λοιπόν, δεν θα τον έχει στη διάθεση της για τα παιχνίδια της φάσης των «16» του Champions League με αντίπαλο την Παρί Σεν Ζερμέν.

Γι’ αυτό το λόγο και οι Βαυαροί προχώρησαν στην απόκτηση του Γιάν Ζόμερ προκειμένου να καλύψουν το κενό του έμπειρου γκολκίπερ. Ο Νόιερ μίλησε τόσο για τον τραυματισμό του όσο και για το γεγονός πως η Μπάγερν απέκτησε άλλον τερματοφύλακα τονίζοντας πως κατανοεί την απόφαση του κλαμπ.

«Οι ιθύνοντες της Μπάγερν, ήταν σοκαρισμένοι. Στην αρχή, κανείς δεν μπορούσε να πει τίποτε. Ισως γι' αυτό ήταν λίγο συγκρατημένοι απέναντί μου και μπορώ να το καταλάβω. Ανήρτησα μια φωτογραφία στην ομάδα μας στο WhatsApp και ζήτησα συγγνώμη. Κάλεσα επίσης τους αξιωματούχους, ζήτησα συγγνώμη και είπα ότι λυπάμαι. Είπα στους υπεύθυνους ότι δεν είχα κανένα πρόβλημα με αυτό. Πιστεύω ότι είναι καλό να έχουμε δύο σπουδαίους τερματοφύλακες. Είμαι παίκτης της ομάδας», ανέφερε ο Νόιερ.