Τσέλσι - Φούλαμ 0-0: Αλώβητη η ομάδα του Μάρκο Σίλβα στο «Stamford Bridge»

Η Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα τους πάντες αποσπώντας λευκή ισοπαλία επί της Τσέλσι στο «Stamford Bridge».

Τσέλσι - Φούλαμ 0-0: Αλώβητη η ομάδα του Μάρκο Σίλβα στο «Stamford Bridge»

H Τσέλσι εδώ και καιρό βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, καθώς κινδυνεύει σοβαρά να μείνει εκτός Ευρώπης. Το βράδυ της Παρασκευής (3/2) έχοντας απέναντί της την Φούλαμ, ευελπιστούσε ότι θα έκανε μία νέα αρχή. Τελικά, έμεινε στο 0-0 με την ομάδα του Μάρκο Σίλβα να ρίχνει σε νέα γκέλα τους «μπλε» του Λονδίνου, αλλά η ίδια διατηρήθηκε σε τροχιά Ευρώπης.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού έχει κάνει σπουδαία δουλειά στη Φούλαμ και συνεχίσει να εκπλήσσει άπαντες με τις εμφανίσεις της ομάδας του.

Η Τσέλσι ήταν πιο απειλητική, αλλά πάντοτε έβρισκε έναν τοίχο. Η Φούλαμ πολύ καλά οργανωμένη αμυντικά κατάφερε να πάει το ματς στα μέτρα της και να φύγει με έναν υπερπολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για να βγει στην Ευρώπη τη νέα σεζόν.

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ 22ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (3/2)

Τσέλσι - Φούλαμ 0-0

ΣΑΒΒΑΤΟ (4/2)

14.30: Έβερτον - Άρσεναλ

17.00: Άστον Βίλα - Λέστερ, Μπρέντφορντ - Σαουθάμπτον, Μπράιτον - Μπόρνμουθ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κρίσταλ Πάλας, Γουλβς - Λίβερπουλ

19.30: Νιούκαστλ - Γουέστ Χαμ

ΚΥΡΙΑΚΗ (5/2)

16.00: Νότιγχαμ - Λιντς

18.30: Τότεναμ - Μάντσεστερ Σίτι

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ