La Liga: Πρώτη εντός έδρας νίκη το 2023 η Ρεάλ Μαδρίτης με την Βαλένθια του υπηρεσιακού Βόρο (2-0)!

H Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε στο -5 από την Μπαρτσελόνα, επικρατώντας, 2-0, της Βαλένθια, που εμφανίστηκε με υπηρεσιακό τεχνικό τον Βόροκαι τελείωσε τον αγώνα με 10, λόγω αποβολής του Γκαμπριέλ Παουλίστα. Τραυματίες οι Μπενζεμά - Μιλιτάο.

La Liga: Πρώτη εντός έδρας νίκη το 2023 η Ρεάλ Μαδρίτης με την Βαλένθια του υπηρεσιακού Βόρο (2-0)!

Στο πέντε πόντους από την κορυφή και την Μπαρτσελόνα επανέφερε τη διαφορά της η Ρεάλ Mαδρίτης επικρατώντας της Βαλένθια με 2-0, σ' εξ αναβολής αγώνα.

Ήταν η πρώτη εντός έδρας επιτυχία των «μερένγκες» το 2023 κι ήρθε με δύο γκολ σε τρία λεπτά, αφού εκείνο του Ρίντιγκερ στο φινάλε του πρώτου μέρους ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ του Μπενζεμά

Πρώτα (52') μια φωτοβολίδα του Μάρκο Ασένσιο, που άφησε... άγαλμα τον Μαμαρντασβίλι, ο οποίος ως τότε κράταγε, όπως κι η άμυνα του, τις, κατά κύματα, επιθέσεις των γηπεδούχων

Οι «μπλάνκος» του Αντσελότι, που προέρχονταν από το 0-0 με την Ρεάλ Σοσιεδάδ τελείωσαν το ματς τρία λεπτά μετά με τον Βινίσιους στην κόντρα να μακιγιάρει μια κακή του εμφάνιση σκοράροντας.

Ωστόσο δεν ήταν όλα ρόδινα για εκείνους αφού αποχώρησαν τραυματίες οι Μπενζεμά και Μιλιτάο.

Oι φιλοξενούμενοι (με υπηρεσιακό τεχνικό τον Βόρο αντί του Γκατούζο, που απομακρύνθηκε) πέταξαν λευκή πετσέτα γνωρίζοντας την 2η διαδοχική τoυς ήττα (4ος αγώνας χωρίς επιτυχία σ' όλες τις διοργανώσεις), που τους έφερε στον πόντο από την επικίνδυνη ζώνη και στο 73' αποβλήθηκε ο Γκαμπριέλ Παουλίστα για σκληρό φάουλ στον Βινίσιους με τον αγωνιστικό χώρο να γίνεται...ροντέο!