Συνελήφθη ο Γιαταμπαρέ

Ο Σαμπού Γιαταμπαρέ, πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού συνελήφθη για επίθεση σε αστυνομικό.

Συνελήφθη ο Γιαταμπαρέ

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Σαμπού Γιαταμπαρέ βρίσκεται υπό κράτηση στο Μπεζανσόν από τα μέσα Ιανουαρίου. Ο 33χρονος μέσος αγωνίζεται στη Σοσό και το θέμα είχε αποκρύψει το κλαμπ.

Ο παίκτης πήγε στη Σοσό το περασμένο καλοκαίρι από τη Βαλενσιέν και συνελήφθη στα μέσα Ιανουαρίου λίγο πριν από απογευματινή προπόνηση της Σοσό. Ο λόγος που οδηγήθηκε στη φυλακή έχει να κάνει με ένα παλιό αδίκημα. Συγκεκριμένα το 2017 είχε έντονο καβγά με έναν αστυνομικό, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.

Είχε επιπλήξει τον μέσο από το Μάλι για την οδήγηση του δείχνοντας του το όπλο. Τότε ο Γιαταμπαρέ τον χτύπησε. Ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή, Αμάρ Μπουαού χαρακτηρίζει ακατανόητη την απόφαση της προφυλάκισης του πελάτη του για ένα παλιό αδίκημα το οποίο αμφισβητείται έντονα. Προφανώς ο παίκτης δεν είχε δηλώσει την αλλαγή διεύθυνσης του με αποτέλεσμα η κλήση για τη δίκη να πάει σε παλιά διεύθυνση. «Αυτή η σειρά γεγονότων δείχνει ότι δεν γνωρίζαμε αυτή τη δίκη στην οποία δεν παρέστη ο πελάτης μου», ανέφερε ο δικηγόρος του παίκτη. Το θέμα επιβεβαίωσε και η Σοσό με την οποία φέτος ο παίκτης έχει κάνει μόλις δύο συμμετοχές.