Coppa Italia: Ρόμα – Κρεμονέζε 1-2: Ο... φονέας των γιγάντων

Η Κρεμονέζε έπειτα από την Νάπολι απέκλεισε και την Ρόμα εκτός έδρας (1-2) και θα αντιμετωπίσει την Φιορεντίνα στον ημιτελικό του κυπέλλου Ιταλίας

Coppa Italia: Ρόμα – Κρεμονέζε 1-2: Ο... φονέας των γιγάντων

Σε… φονέα των γιγάντων εξελίσσεται η Κρεμονέζε στο κύπελλο Ιταλίας. Η ομάδα που δεν έχει κερδίσει ακόμα στο πρωτάθλημα, απέκλεισε στο κύπελλο εκτός έδρας έπειτα από την πανίσχυρη Νάπολι και την ποιοτική Ρόμα (1-2). Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, είχαν υπερδιπλάσιες ευκαιρίες, αλλά η… κυνική ομάδα από την Κρεμόνα ήταν αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια.

Ο Ντεσέρ στο 28’ και ο Τσελίκ με αυτογκόλ στο 49’ πέτυχαν τα γκολ του θριάμβου της Κρεμονέζε κόντρα στην ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος κόουτς ρίσκαρε με εκτενές ροτέισον στην αρχική ενδεκάδα, στην επανάληψη έβαλε περισσότερους βασικούς, αλλά η Ρόμα απλά μείωσε με τον Μπελότι. Επόμενος αντίπαλος της Κρεμονέζε θα είναι η Φιορεντίνα στον ημιτελικό του Coppa Italia.

ΡΟΜΑ: Ρουί Πατρίσιο, Κουμπούλα (46’ Σμόλινγκ), Ιμπάνιες, Μαντσίνι (46’ Μάτιτς), Τσελίκ, Κριστάντε (46’ Ζαλέφσκι), Ταχίροβιτς (57’ Έιμπραχαμ). Ελ Σααράουι, Μπελότι, Βολπάτο (46’ Ντιμπάλα), Πελεγκρίνι.

ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ: Σαρ, Φεράρι, Αϊβού, Μπιανκέτι, Καστανιέτι, Γκιλιόνε, Μεϊτέ, Πικέλ, Σανζούτ, Ντεσέρ (46’ Βαλέρι), Γκιάν (46’ Οκερέκε).