Γιουβέντους: Νοκ άουτ ξανά ο Πολ Πογκμπά

Ο Πολ Πογκμπά τέθηκε εκτός από το αυριανό παιχνίδι της Γιουβέντους με αντίπαλο τη Λάτσιο στο Κύπελλο, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατό του.

Γιουβέντους: Νοκ άουτ ξανά ο Πολ Πογκμπά

Τελειωμό δεν έχουν οι τραυματισμοί για τον Πολ Πογκμπά, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής για το αυριανό παιχνίδι της Γιουβέντους με αντίπαλο τη Λάτσιο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.

Ο Γάλλος μέσος είχε ξεπεράσει το προηγούμενο πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και που τον είχε κρατήσει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες, με αποτέλεσμα να συμπεριληφθεί στην αποστολή των «μπιανκονέρι» την περασμένη Κυριακή για το παιχνίδι με την Μόντσα.

Πλέον όμως, ένιωσε ενοχλήσεις στο μηρό του και δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, για το ματς που ακολουθεί.

«Δυστυχώς, όταν ένας ποδοσφαιριστής ήταν ανενεργός για τόσους μήνες, είναι λογικό να έχει ενοχλήσεις όταν επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Το γόνατό του πρέπει να προσαρμοστεί και πρέπει να δουλέψουμε με βάση αυτό. Δεν μπορούν να γίνουν θαύματα», είπε ο Ιταλός τεχνικός.

Σημειώνεται ότι τελευταία φορά που αγωνίστηκε ο 29χρονος άσος ήταν πέρσι τον Απρίλιο, όταν ακόμα βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.