Σέρτζι Κανός: Το ξεχωριστό μήνυμα του Ισπανού στην Μπρέντφορντ

Ένα ξεχωριστό, ευχαριστήριο μήνυμα προς τους φίλους της Μπρέντφορντ, έστειλε ο Σέρτζι Κανός, λίγη ώρα αφότου ανακοινώθηκε η απόκτησή του από τον Ολυμπιακό.

Σέρτζι Κανός: Το ξεχωριστό μήνυμα του Ισπανού στην Μπρέντφορντ

Ο Σέρτζι Κάνος είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού, με τον 26χρονο εξτρέμ να αποχαιρετά τη μέχρι πρότινος ομάδα του, Μπρέντφορντ στα social media.

Αναλυτικά το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Σέρτζι Κανός στην Μπρέντφορντ:

«Αυτή είναι ίσως η πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας μου από τότε που ήρθε στην Μπρέντφορντ το 2015. Σήμερα τελειώνει κάτι ξεχωριστό. Τη μέρα που τραυματίστηκα σοβαρά, ήξερα ότι θα επέστρεφα πιο δυνατός.

Μου ήταν δύσκολο να αποδεχθώ κάποιες απώλειες, αλλά ήξερα ότι θα επιστρέφαμε στο δρόμο μας. Αυτή τη φορά είναι διαφορετικά. Η Μπρέντφορντ ήταν και θα είναι πάντα το σπίτι μου. Εδώ, εκπλήρωσα τα όνειρά μου. Ακόμα συγκινούμαι όταν θυμάμαι τον τελικό στο Γουέμπλεϊ ή τη βραδιά της επιστροφής μας στην Πρέμιερ Λιγκ κόντρα στην Άρσεναλ.

Αυτές οι αναμνήσεις θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μου. Μετά από 249 ματς, πρέπει να σας αποχαιρετήσω όλους. Ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου ανοίγεται μπροστά μου. Είναι μια νέα ευκαιρία να φέρω πίσω την χαρά μου στο γήπεδο και να απολαύσω ξανά το ποδόσφαιρο.

Προς την οικογένεια των Μελισσών μου (παρατσούκλι της Μπρέντφορντ): θα σας έχω πάντα δίπλα μου. Εκτιμώ την αγάπη και την υποστήριξη που μου έδωσαν οι οπαδοί σε αυτό το ταξίδι.

Ήταν τιμή μου να βλέπω πολλά παιδιά να φορούν περήφανα τη φανέλα με το όνομά μου στο πίσω της μέρος. Θέλω να ξέρετε ότι εδώ ήμουν το πιο ευτυχισμένο παιδί που έπαιζε ποδόσφαιρο. Όπου κι αν πάω, θα είμαι πάντα περήφανος που ήμουν παίκτης της Μπρέντφορντ. Σας ευχαριστώ, Σέρτζι».