Ίσκο: «Ναυάγησε» η μεταγραφή του στην Ουνιόν

Την τελευταία στιγμή χάλασε η μεταγραφή του Ίσκο στην Ουνιόν Βερολίνου, καθώς οι δυο πλευρές διαφώνησαν σε κάποιους όρους της επικείμενης συμφωνίας

Ίσκο: «Ναυάγησε» η μεταγραφή του στην Ουνιόν

Σε «ναυάγιο» οδηγήθηκε η μετακόμιση του Ίσκο στο Βερολίνο για λογαριασμό της Ουνιόν, με τις δύο πλευρές να έρχονται σε ρήξη λίγο πριν πέσουν οι υπογραφές!

O 30χρονος μεσοεπιθετικός βρέθηκε στη γερμανική πρωτεύουσα και πέρασε από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, αλλά τελικά η συμφωνία δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ, αφού υπήρξε διαφωνία σε κάποιες λεπτομέρειες του συμβολαίου του.

«Θα θέλαμε πολύ να έχουμε τον Ίσκο μαζί μας, αλλά έχουμε κάποια όρια. Σε αντίθεση με την προηγούμενη συμφωνία μας, αυτά ξεπεράστηκαν σήμερα και έτσι δεν θα γίνει η μεταγραφή», ανέφερε σε δηλώσεις του ο τεχνικός διευθυντής της Ουνιόν, Όλιβερ Ρούνερτ.

Το περιβάλλον του πρώην παίκτη των Ρεάλ Μαδρίτης και Σεβίλλης πάντως από την πλευρά της τόνισε: «Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων καταλάβαμε πως η άλλη πλευρά δεν είχε διάθεση να συζητήσει στις βάσεις που είχαμε θέσει στην προηγούμενη συνάντησή μας».