Μέσι: «Ήθελα να μου έδινε ο Μαραντόνα το τρόπαιο του Μουντιάλ»

Ο Λιονέλ Μέσι αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Αργεντινή και υπογράμμισε ότι ήθελε να ζει ο Ντιέγκο Μαραντόνα για να του δώσει εκείνος το τρόπαιο.

Μέσι: «Ήθελα να μου έδινε ο Μαραντόνα το τρόπαιο του Μουντιάλ»

Συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του παραχώρησε ο Λιονέλ Μέσι και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την εθνική ομάδα της Αργεντινής στα γήπεδα του Κατάρ.

Ο αρχηγός της «αλμπισελέστε» μίλησε για τα μηνύματα αγάπης που δέχτηκε μετά την επιτυχία με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, ενώ υπογράμμισε ότι ήθελε να ζει ο Ντιέγκο Μαραντόνα για να του δώσει εκείνος το τρόπαιο της διοργάνωσης.

«Θα ήθελα να ζει ο Μαραντόνα, να μου έδινε το τρόπαιο του Μουντιάλ. Αυτή η φωτογραφία θα ήταν πολύ καλή. Νομίζω πως ο Ντιέγκο και άλλοι άνθρωποι που με αγαπούν από ψηλά μου έδιναν δύναμη. Ζητούσα από τον Θεό, ο οποίος ήταν μαζί μου σε όλη μου την καριέρα να το τελειώσει στο τελευταίο πέναλτι στον τελικό με τη Γαλλία, ώστε να μην υποφέρουμε άλλο. Ο Θεός μου το φυλούσε. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη στιγμή. Τον ευχαριστώ κάθε μέρα, δεν μπορώ να ζητήσω περισσότερα.

Το WhatsApp μου εξερράγη. Ξεκίνησα να απαντάω στην οικογένειά μου, αλλά απαντούσα μέρες σε μηνύματα. Είχα εκατομμύρια μηνύματα στο Instagram, μπλόκαρε ο λογαριασμός», είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε:

«Εάν μπορούσα, θα έλεγα στον 16χρονο εαυτό μου ότι κάτι συγκλονιστικό τον περιμένει. Πως θα έχει ένα όμορφο μονοπάτι, με σκληρές στιγμές τις οποίες πρέπει να ξεπεράσει. Ποτέ να μην παρατάει τα όνειρά του γιατί στο τέλος θα έχει τη μεγαλύτερη ανταμοιβή».

Όσο για τον πανηγυρισμό του μπροστά στον πάγκο της Ολλανδίας, στον προημιτελικό του Μουντιάλ, υπογράμμισε: «Μου βγήκε φυσικά. Οι συμπαίκτες μού είπαν τι είπε ο Φαν Χάαλ πριν από τον αγώνα. Δεν μου αρέσει να αφήνω αυτή την εικόνα, αλλά βγήκε από την νευρικότητα του αγώνα».