Copa Del Rey: Ρεάλ - Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα κληρώθηκαν αντιμέτωπες στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας.

Copa Del Rey: Ρεάλ - Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά

Συγκεκριμένα Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα θα συναντηθούν στα ημιτελικά του κυπέλλου Ισπανίας.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν πρώτα στο «Μπερναμπέου» και ύστερα στο «Καμπ Νου» διεκδικώντας ένα εισιτήριο για τον τελικό της 6ης Μαϊου, στο στάδιο «Καρτούχα» της Σεβίλλης. Εκεί θα βρεθούν απέναντι στο νικητή του πρώτου ζευγαριού των ημιτελικών, μεταξύ της Οσασούνα και της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Σε ό,τι αφορά τις ημερομηνίες των αγώνων, η πρόκριση της Ρεάλ στην τετράδα άλλαξε τα δεδομένα, καθώς στις αρχές Φεβρουαρίου οι «μερένγκες» έχουν υποχρεώσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων. Έτσι, ενώ οι αρχικές ημερομηνίες ήταν 8/2 και 1/3, η ομοσπονδία μετέθεσε τους πρώτους ημιτελικούς για το τριήμερο 28 Φεβρουαρίου-2 Μαρτίου και τις ρεβάνς για τον Απρίλιο (4-6/4). Το ακριβές πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Ρεάλ και Μπαρτσελόνα έχουν ήδη συναντηθεί δύο φορές φέτος, με τους «μερένγκες» να πανηγυρίζουν στο πρωτάθλημα (3-1 στο «Μπερναμπέου» τον Οκτώβριο) και τους «μπλαουγκράνα» να παίρνουν ρεβάνς πριν δύο εβδομάδες, νικώντας με το ίδιο σκορ στον τελικό του σούπερ - καπ, που έγινε στο Ριάντ.

Ανάμεσα στους δύο ημιτελικούς, οι δύο ομάδες θα συναντηθούν και στη La Liga, με το παιχνίδι του β΄ γύρου να είναι προγραμματισμένο για τις 19 Μαρτίου στο «Καμπ Νου».