Λέστερ: Προσφέρει 20 εκατομμύρια για τον Χάρισον της Λιντς

Η Λέστερ κατέθεσε πρόταση ύψους 20 εκατομμυρίων λιρών για τον ακραίο επιθετικό της Λιντς, Τζακ Χάρισον.

Λέστερ: Προσφέρει 20 εκατομμύρια για τον Χάρισον της Λιντς

Η Λιντς σκέφτεται αν θα πουλήσει τον Χάρισον ή θα τον δεσμεύσει με νέο συμβόλαιο. Δεν είναι επίσης σαφές τι θα αποφασίσει ο 26χρονος.

Ο Χάρισον έχει λιγότερο από 18 μήνες υπόλοιπο στο τρέχον συμβόλαιό του, αλλά ο προπονητής της Λιντς, Τζέσι Μαρτς, έχει δηλώσει ότι επιθυμεί την επέκταση του συμβολαίου.

Ο Χάρισον, ο οποίος ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην New York City FC, πέρασε τα τελευταία πέντε χρόνια στο Elland Road, έχοντας συνολικά 171 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με την ομάδα, σημειώνοντας 27 γκολ.

Ξεκίνησε τον αγώνα της Λιντς για το FA Cup με την Άκρινγκτον το Σάββατο και σημείωσε το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση του τέταρτου γύρου.

Ο Χάρισον είχε προσελκύσει στο παρελθόν το ενδιαφέρον της Νιούκαστλ, η οποία είδε την προσέγγισή της να απορρίπτεται από τη Λιντς το καλοκαίρι.

Ο Μπρένταν Ρότζερς θέλει να ανανεώσει τις επιθετικές του επιλογές, καθώς η Λέστερ πλησιάζει επίσης στην υπογραφή του ακραίου επιθετικού Τέτε - ο Βραζιλιάνος δημοσίευσε φωτογραφίες του μέσα σε αεροπλάνο πριν περάσει από ιατρικές εξετάσεις στον σύλλογο.

Η Λιντς, εν τω μεταξύ, παραμένει σε συζητήσεις με τη Γιουβέντους για την απόκτηση του Γουέστον ΜακΚένι, ο οποίος αποτελεί επίσης στόχο και της Νότιγχαμ Φόρεστ.