Μουρίνιο: «Νάπολι συγχαρητήρια, είσαι δίκαια πρωταθλήτρια!»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχρισε... πρωταθλήτρια την Νάπολι παραμονή του αγώνα της Ρόμα, στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» που αποτελεί τον πρώτο του δεύτερου γύρου της Serie A για αμφοτέρους!

Μουρίνιο: «Νάπολι συγχαρητήρια, είσαι δίκαια πρωταθλήτρια!»

Τι κι αν υπάρχει ένας ολόκληρος γύρος μπροστά για την Νάπολι;

Ο Zoσέ Μουρίνιο την έχρισε...πρωταθλήτρια παραμονή του μεταξύ τους αγώνα (29/01, 21.45) στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» για την πρώτη αγωνιστική του 2ου γύρου αφού οι «παρτενοπέι» είναι στο +12 από την πιο κοντινή της διώκτρια!

«Θέλω να συγχαρώ την Νάπολι για το πρωτάθλημα, το έχουν κερδίσει δίκαια. Λίγο η έλλειψη σταθερότητας της Ίντερ και της Μίλαν, δεν βλέπω κάποια αντίπαλό της να μπορεί να κάνει 7-8 νίκες στην σειρά. Το σκουντέτο είναι ήδη δικό τους, εμείς θα πάμε πάντως εκεί και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε», τόνισε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το Σάββατο (28/01),

To πιστεύει ή είναι μέρος των αγαπημένων «παιχνιδιών μυαλού» του Πορτογάλου είναι άλλο θέμα...

Ο Ίβηρας αναφέρθηκε και στην αξίωση του Νικολό Τζανιόλο να παραχωρηθεί πριν τη λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

«Είναι εδώ και ένα μήνα που λέει ότι θέλει να φύγει αλλά δυστυχώς στο τέλος έχω δίκιο εγώ που λέω πως είναι ακόμα εδώ. Για μένα είναι απλό να πω ότι ο Νικολό δεν είναι στη διάθεση της ομάδας. Εγώ εστιάζω στο επόμενο ματς και ως προπονητής κοιτάζω τους παίκτες που θέλουν να παλέψουν μαζί μου για αυτό το σύλλογο και αυτούς τους οπαδούς. Ο Νικολό δεν είναι μέρος της αποστολής για το εκτός έδρας ματς με την Νάπολι», ξεκαθάρισε ο «Μου», την ώρα που η Ρόμα έχει στα χέρια της μόνο την πρόταση της Μπόρνμουθ για την απόκτησή του μετά από την απόσυρση του ενδιαφέροντος από πλευράς Μίλαν.