Διούδης: «Κομμάτι της καρδιάς μου ο Παναθηναϊκός»

Ο Σωκράτης Διούδης αποχαιρέτισε τον Παναθηναϊκό μέσω των social media.

Διούδης: «Κομμάτι της καρδιάς μου ο Παναθηναϊκός»

Ο Σωκράτης Διούδης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ζαγκλέπιε. Ο Έλληνας τερματοφύλακας μέσω των social media είπε το δικό του «αντίο» στον Παναθηναϊκό και στον κόσμο του.

Αναλυτικά ο Σωκράτης Διούδης έγραψε:

«Σήμερα κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου και της καριέρας μου. Σχεδόν 6 χρόνια σε μια ομάδα, είναι μισή ποδοσφαιρική ζωή. Ο Παναθηναϊκός μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο που θα μπορούσα να παίξω στη χώρα και θα είμαι για πάντα ευγνώμων.

Πάντα έχω υψηλούς στόχους, όμως το να καταγράψω τόσες συμμετοχές και να φτάσω στο σημείο να είμαι ένας εκ των αρχηγών αυτού του σπουδαίου συλλόγου είναι κάτι εξαιρετικά τιμητικό που σίγουρα δεν θα μπορούσα να φανταστώ πριν από μερικά χρόνια.

Στο τέλος αυτό που μένει είναι η αγάπη και η εκτίμηση του απλού κόσμου, των αγνών φιλάθλων της ομάδας κι αν κρίνω από την αγάπη που έχω λάβει όλο αυτό το διάστημα, μπορώ να πω ότι φεύγω γεμάτος, γνωρίζοντας ότι οι κόποι και οι θυσίες μου δεν πήγαν χαμένοι, αλλά άφησα κι εγώ το αποτύπωμά μου.

Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα και ο καθένας από το πόστο του με βοήθησε όπως μπορούσε και είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ πλέον ορισμένους από αυτούς να τους αποκαλώ φίλους μου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήταν πάντα στο πλευρό μας, που μας στήριξε σε δύσκολες περιόδους, γιατί αυτό ξέρει και πρέπει να συνεχίσει να κάνει, στις χαρές και στις λύπες να είναι μαζί με την ομάδα.

Η ζωή με έναν παράξενο τρόπο, ξέρει να επιστρέφει συμπεριφορές, είτε αυτές είναι καλές είτε είναι άσχημες. Στο τέλος της διαδρομής ο καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει.

Ευχαριστώ για όλα Παναθηναϊκέ! Είσαι πλέον κομμάτι της καρδιάς μου».