Γουλβς: Ολοκληρώνει την μεταγραφή του Ζοάο Γκόμες

Η Γουλβς ελπίζει να ολοκληρώσει τελικά την μεταγραφή του Βραζιλιάνου μέσου Ζοάο Γκόμες την Δευτέρα, σε μια συμφωνία που είναι πιθανό να ολοκληρώσει τις επιχειρήσεις του συλλόγου τον Ιανουάριο.

Γουλβς: Ολοκληρώνει την μεταγραφή του Ζοάο Γκόμες

Ο Ζοάο Γκόμες αναμένεται να φτάσει στην Αγγλία το Σαββατοκύριακο, αφού η Φλαμένγκο, η τωρινή του ομάδα, υπέγραψε καθυστερημένα μια συμφωνία με 15 εκατομμύρια λίρες.

Ο 21χρονος συμφώνησε για πενταετές συμβόλαιο στο Molineux και αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις τη Δευτέρα πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Θα γίνει η έκτη νέα άφιξη στη μεγάλη ανανέωση της Γουλβς τον Ιανουάριο υπό τον νέο προπονητή Χουλέν Λοπετέγκι.

Και, εκτός απρρόπτου, ο Γκόμες αναμένεται να είναι η τελευταία νέα πρόσληψη.

Παρά τις φωνές μιας μερίδας οπαδών για άλλον έναν νέο επιθετικό, η Γουλβς πιστεύει ότι ο Ματέους Κούνια, ο οποίος έφτασε έναντι 43 εκατομμυρίων λιρών από την Ατλέτικο Μαδρίτης στην αρχή της περιόδου, θα τη βοηθήσει να βελτιώσει την πενιχρή παραγωγή τερμάτων της, μόλις αποκτήσει πλήρη ταχύτητα.

Οι μέσοι Λεμίνα και Σαράμπια, ο αμυντικός Ντόουσον και ο τερματοφύλακας Μπέντλεϊ είναι τα άλλα νέα πρόσωπα που έφτασαν αυτό το μήνα.

Ο Γκόμες φαινόταν έτοιμος να ενταχθεί στη Γουλβς πριν από σχεδόν δύο εβδομάδες, αφού η Γουλβς συμφώνησε προφορικά με τη Φλαμένγκο και ο παίκτης συμφώνησε σε προσωπικούς όρους.

Όμως η άφιξή του στην Αγγλία καθυστέρησε όταν η γαλλική Λυών έκανε στη Φλαμένγκο μια πιο επικερδή προσφορά και ο βραζιλιάνικος σύλλογος διέκοψε την επικοινωνία με τη Γουλβς προσπαθώντας να πείσει τον Γκόμες να μετακομίσει στη Γαλλία.

Ο Γκόμες, ωστόσο, έβαλε τα δυνατά του και επέμεινε να μετακομίσει στο Molineux και η ομάδα του έχει πλέον υποχωρήσει.