Πογκμπά: Πραγματοποιεί την πρώτη του φετινή εμφάνιση το Σάββατο κόντρα στην Μόντσα

Ο Πολ Πογκμπά είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση την φετινή σεζόν με την Γιουβέντους, στην αναμέτρηση του Σαββάτου (28/1) απέναντι στην Μόντσα.

Πογκμπά: Πραγματοποιεί την πρώτη του φετινή εμφάνιση το Σάββατο κόντρα στην Μόντσα

Η δεύτερη θητεία του Πολ Πογκμπά στην Γιουβέντους δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς ο Γάλλος μέσος εξαιτίας ενός τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε δεν έχει καταφέρει ακόμα να πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση την φετινή σεζόν.

Ο άλλοτε παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τραυματίστηκε τον περασμένο Ιούλιο στην προετοιμασία της "βέκια σινιόρα" στις ΗΠΑ και αποφάσισε να ακουλουθήσει ο δρόμο της συντηρητικής θεραπείας, όμως οι πέντε εβδομάδες δουλειάς δεν έφεραν το πολυπόθητο αποτέλεσμα και τον οδήγησαν να περάσει την πόρτα του χειρουργείου τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο Πογκμπά μετά από σχεδόν 10 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης και όντας έτοιμος να αγωνιστεί στάθηκε εκ νέου άτυχος, καθώς υπέστη μυϊκό πρόβλημα.

Κάπως έτσι, μέχρι και σήμερα ο Πογκμπά δεν έχει καταφέρει να πάρει αγωνιστικά λεπτά. Ωστόσο, σύμφωνα με το Sky Sports ο 29χρονος αναμένεται, εκτός απροόπτου, να αγωνιστεί στο παιχνίδι του Σαββάτου (28/1) με τη Μόντσα για την 20η αγωνιστική της Serie A.

Νωρίτερα μάλιστα, αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό που θα δώσει την Πέμπτη (26/1) η Γιουβέντους Κ23.