Μίλαν: Φήμες για συμφωνία με Τζανιόλο, απομένουν οι συζητήσεις με Ρόμα

Η Μίλαν φέρεται να ήρθε σε συμφωνία με τον Νικολό Τζανιόλο και απομένουν οι διαπραγματεύσεις με τη Ρόμα. Ο ρόλος του Τιεμουέ Μπακαγιόκο στην υπόθεση.

Μίλαν: Φήμες για συμφωνία με Τζανιόλο, απομένουν οι συζητήσεις με Ρόμα

Ό,τι περνά από το χέρι της προσπαθεί να κάνει η Μίλαν προκειμένου να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της τον Νικολό Τζανιόλο από τη Ρόμα πριν την ολοκλήρωση της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου που διανύουμε.

Μπορεί ο τεχνικός των «τζιαλορόσι», Ζοσέ Μουρίνιο, να διεμήνυσε πως ο παίκτης θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ομάδας, ωστόσο η «Sportmediaset» σημειώνει πως οι «ροσονέρι» έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη και απομένουν οι διαπραγματεύσεις των δύο συλλόγων για να ολοκληρωθεί η υπόθεση.

Η Ρόμα αξιώνει ένα ποσό που θα φτάνει τουλάχιστον τα 40 εκατομμύρια ευρώ για την πώληση του ποδοσφαιριστή της, ενώ την ίδια στιγμή η Μίλαν προτείνει να τον πάρει δανεικό ως το καλοκαίρι έναντι τριών εκατομμυρίων ευρώ με οψιόν απόκτησης των πλήρη δικαιωμάτων του αντί 22 εκατομμυρίων ευρώ, υπό τον όρο βέβαια ότι θα εξασφαλίσουν μέσω της Serie A μία θέση που θα οδηγεί στους ομίλους του Champions League της επόμενης περιόδου.

Παράλληλα, ο σύλλογος του Μιλάνου προσπαθεί να πείσει τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο να απαντήσει θετικά στην πρόταση της Αντάνα Ντεμιρσπόρ, έτσι ώστε να απελευθερωθεί μία θέση στο ρόστερ της Μίλαν για να προχωρήσει και η μεταγραφή του Τζανιόλο.