Ατζέντης Σκρίνιαρ: «Η Ίντερ ευθύνεται που ο παίκτης δεν θέλει να ανανεώσει»

Ο ατζέντης του Μίλαν ΣκρίνιαρΡομπέρτο Σιστίτσι, σε δηλώσεις του τόνισε πως ο πελάτης του δεν θέλει να ανανεώσει με την Ίντερ εξαιτίας της συμπεριφοράς της ομάδας.

Ατζέντης Σκρίνιαρ: «Η Ίντερ ευθύνεται που ο παίκτης δεν θέλει να ανανεώσει»

Ο Μίλαν Σκρίνιαρ είναι ένα από τα πρόσωπα των τελευταίων ημερών στην Ιταλία, εξαιτίας της απόφασής του να μην ανανεώσει με την Ίντερ, αλλά και της φερόμενης συμφωνίας του με την Παρί Σεν Ζερμέν, με τους οπαδούς των νερατζούρι να βγάζουν μια πολύ σκληρή ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν πως η ηθική και η αξία του παίκτη θα καθοριστούν από την απόφασή του για το μέλλον του.

Ο ατζέντης του Σκρίνιαρ, Ρομπέρτο Σιστίτσι, σε δηλώσεις του στην Marca τοποθετήθηκε για το σίριαλ γύρω από το όνομα του πελάτη του, επιρρίπτοντας ευθύνες στην Ίντερ για την απόφαση του να μην ανανεώσει.

«Η απόφαση να πουληθεί ο Σκρίνιαρ προήλθε από την Ίντερ όχι από τον παίκτη. Οι διαπραγματεύσεις μας διακόπηκαν και ενημερωθήκαμε επ’ αυτού. Πριν τα Χριστούγεννα, είπα στην διοίκηση ότι δεν αποδεχόμαστε την πρόταση που μας έγινε». Είναι ξεκάθαρο ότι θέλει να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του», δήλωσε ο Σιστίτσι.

Η Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται να προσέγγισε το καλοκαίρι τους νερατζούρι για τον Σκρίνιαρ, αλλά εκείνοι δεν έδειξαν διάθεση να τον παραχωρήσουν στην γαλλική ομάδα, τότε.

Αντιθέτως, η Ίντερ πρότεινε στον 27χρονο διεθνή στόπερ τριετή επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το προσεχές καλοκαίρι, αύξηση των αποδοχών του στα οκτώ εκατομμύρια ευρώ και το… χρίσμα του αρχηγού, σε μόνιμη βάση.