Οπαδοί της Ίντερ: «Η αξία και η ηθική του Σκρίνιαρ θα καθοριστούν από την απόφασή που θα πάρει»

Δημόσια θέση για τον Μίλαν Σκρίνιαρ πήραν οι οργανωμένοι οπαδοί της Ίντερ.

Οπαδοί της Ίντερ: «Η αξία και η ηθική του Σκρίνιαρ θα καθοριστούν από την απόφασή που θα πάρει»

Ο Μίλαν Σκρίνιαρ είναι ένα από τα πρόσωπα των τελευταίων ημερών στην Ιταλία, εξαιτίας της απόφασής του να μην ανανεώσει με την Ίντερ, αλλά και της συμφωνίας του με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Όλο αυτό το σίριαλ φαίνεται πως έχει εξαγριώσει τους οργανωμένους οπαδούς της Ίντερ, η οποίοι θέλησαν να πάρουν δημόσια θέση λέγοντας πως η αξία του Σλοβάκου στόπερ ως άνθρωπος αλλά και η ηθική του θα φανεί από την οριστική του απόφαση.

«Η Nord ξεκαθαρίζει ότι θα υπάρξουν αποκλειστικά πανηγυρισμοί πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αυτό το ξεκαθαρίζουμε μετά τις πολλές προτροπές που δεχθήκαμε για να πάρουμε ξεκάθαρη θέση εναντίον του Σκρίνιαρ. Όλες οι εκτιμήσεις για τη συμπεριφορά του ηθικά αναβάλλονται για τη στιγμή που θα λάβει την οριστική απόφαση για το μέλλον του. Απόφαση που θα καθορίσει οριστικά την ανθρώπινη αξία του και την ηθική του υπόσταση. Γι’ αυτό τον λόγο καλούμε τον λαό της Ίντερ να του φερθεί για ακόμη μία φορά με τον σεβασμό που ως επαγγελματίας έχει αποδείξει ως σήμερα ότι αξίζει», αναφέρουν οι οργανωμένοι οπαδοί των Μιλανέζων.