Αρτέτα: «Η Άρσεναλ πρέπει να είναι έτοιμη για τις επερχόμενες προκλήσεις»

Ο Μίκελ Αρτέτα δήλωσε ότι η Άρσεναλ θα πρέπει να προετοιμαστεί για τις προκλήσεις που έρχονται από άλλες ομάδες μετά την νίκη της ομάδας του με 3-2 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Premier League.

Αρτέτα: «Η Άρσεναλ πρέπει να είναι έτοιμη για τις επερχόμενες προκλήσεις»

Μιλώντας μετά την νίκη της Άρσεναλ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Μίκελ Αρτέτα δήλωσε ότι άλλες ομάδες θα δοκιμάσουν την ομάδα του στα όριά της και επέμεινε ότι η ομάδα του θα πρέπει να είναι έτοιμη για αυτές τις στιγμές.

Όταν ρωτήθηκε για την πιθανή πίεση που θα δεχτεί η ομάδα του, ο Αρτέτα δήλωσε στο Sky Sports: "Μιλάμε για πίεση τα τελευταία 12 ή 13 παιχνίδια.

Οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ πάντα θα μας δυσκολεύουν και πρέπει να προετοιμαστούμε γι' αυτό".

Ο Αρτέτα ήταν επίσης ικανοποιημένος από την απόδοση της Άρσεναλ στο παιχνίδι, υποστηρίζοντας ότι έδειξε μεγάλη ψυχραιμία και χαρακτήρα για να κερδίσει στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Πρόσθεσε: "Συγκινητικό, πολύ πάθος, πολλή ποιότητα. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό. Μετά το ντέρμπι, να έρθεις εδώ απέναντι σε αυτή την ομάδα και να παίξεις όπως παίξαμε. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, η απόδοση ήταν απίστευτη.

Το να το κερδίζεις με αυτόν τον τρόπο το κάνει ακόμα καλύτερο.

Ήμασταν συγκροτημένοι και αποφασισμένοι ταυτόχρονα. Διαχειριστήκαμε τις στιγμές του παιχνιδιού. Δεν πανικοβληθήκαμε ποτέ. Πάντα πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να το κερδίσουμε. Δείξαμε τη σωστή ψυχραιμία μέσα στην περιοχή πολλές φορές, αλλά η μπάλα δεν μπήκε μέσα. Ευτυχώς στο τέλος μπήκε".

Η Άρσεναλ αντιμετωπίζει στη συνέχεια τη Μάντσεστερ Σίτι εκτός έδρας στον τέταρτο γύρο του FA Cup στις 27 Ιανουαρίου.