Premier League: «Όρθια» η Νότιγχαμ, νέες ήττες για Έβερτον και Σαουθάμπτον

Η Νότιγχαμ Φόρεστ με γκολ του Σάριτζ στο 83’ αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την Μπόρνμουθ και απομακρύνθηκε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στις τελευταίες θέσεις έμειναν Έβερτον και Σαουθάμπτον, νέα «γκέλα» και η Λέστερ. Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής και η βαθμολογία της Premier League.

Premier League: «Όρθια» η Νότιγχαμ, νέες ήττες για Έβερτον και Σαουθάμπτον

Έναν ακόμα πολύ σημαντικό βαθμό εξασφάλισε η Νότιγχαμ Φόρεστ στην προσπάθεια που καταβάλει τη φετινή αγωνιστική περίοδο για να κερδίσει την παραμονή της στην Premier League.

Οι «ξυλοκόποι» αν και βρέθηκαν να χάνουν στην έδρα της Μπόρνμουθ, κατάφεραν να ισοφαρίσουν την αντίπαλό τους με γκολ του Σάριτζ στο 84’ και να πάρουν τον πόντο (1-1), με τον οποίο απομακρύνθηκαν ακόμα περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Αντίθετα, συνεχίζεται ο αγωνιστικός κατήφορος της Έβερτον, η οποία υπέστη μία ακόμα ήττα στον θεσμό και ισοβαθμεί στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με τη Σαουθάμπτον.

Στην 21η αγωνιστική τα «ζαχαρωτά» με τα δύο τέρματα του Μπόουεν έχασαν 2-0 στο Λονδίνο από τη Γουέστ Χαμ, η οποία με το τρίποντο βγήκε από τη διακεκαυμένη ζώνη και πήρε μία «ανάσα» ενόψει της συνέχειας.

Όσο για τη Σαουθάμπτον; Οι «άγιοι» ηττήθηκαν 1-0 από την Άστον Βίλα, σε ένα παιχνίδι που διεκόπη για λίγα λεπτά λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, μιας και έκανε την εμφάνισή του στο γήπεδο ένα drone.

Τέλος, η Λέστερ απέτυχε για πέμπτο συνεχόμενο ματς να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Μετά από τέσσερις σερί ήττες οι «αλεπούδες» αναδείχτηκαν ισόπαλες 2-2 με την Μπράιτον, η οποία αποσόβησε την ήττα στο 88’ με το γκολ του Φέργκιουσον.

Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (21/1)
Λίβερπουλ – Τσέλσι 0-0

Μπόρνμουθ – Νότιγχαμ Φόρεστ 1-1
(28’ Άντονι – 83’ Σάριτζ)

Λέστερ – Μπράιτον 2-2
(38’ Άλμπριγκτον, 63’ Μπαρνς – 27’ Μιτόμα, 88’ Φέργκιουσον)

Σαουθάμπτον – Άστον Βίλα 0-1
(77’ Γουότκινς)

Γουέστ Χαμ – Έβερτον 2-0
(34’ και 42’ Μπόουεν)

19.30: Κρίσταλ Πάλας – Νιουκάστλ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (22/1)
16.00: Λιντς – Μπρέντφορντ, Μάντσεστερ Σίτι – Γουλβς
18.30: Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (23/1)
22.00: Φούλαμ – Τότεναμ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ