Λίβερπουλ-Τσέλσι 0-0: Δεν ξέφυγαν από τη μετριότητα

Λίβερπουλ και Τσέλσι έμειναν στο 0-0 στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο Άνφιλντ σε ένα παιχνίδι που είχε ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Χωρίς νίκη το 2023 οι Reds.

Λίβερπουλ-Τσέλσι 0-0: Δεν ξέφυγαν από τη μετριότητα

Σε ένα παιχνίδι που ήταν ιδιαίτερο για τον Γιούργκεν Κλοπ, διότι συμπλήρωσε 1000 ματς στους πάγκους, η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να πάρει μία σημαντική νίκη που την είχε μεγάλη νίκη. Οι Reds έμειναν στο 0-0 με την Τσέλσι στο Άνφιλντ, ένα αποτέλεσμα που δεν το ήθελε καμία από τις δύο ομάδες, αλλά καμία δεν κατάφερε να ξεφύγει από τη μετριότητα ούτε στη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Η Τσέλσι ήταν αυτή που σκόραρε στο 4' με τον Χάβερτς, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Και οι δύο ομάδες στα πρώτα 45 λεπτά ήταν ιδιαίτερα προσεκτικές, αφού καμία δεν ήθελε να ηττηθεί σε αυτό το ματς. Στο 20' ο Χάκπο απείλησε με σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 65' η Τσέλσι είχε μία πολύ καλή στιγμή με την κεφαλιά του Μπαντιασίλ που απέκρουσε ο Άλισον. Έτσι το 0-0 δεν άλλαξε στα πρώτα 45 λεπτά.

Το σκηνικό δεν άλλαξε ούτε στην επανάληψη με την Τσέλσι, ωστόσο να γίνεται πιο απειλητική σε αρκετές περιπτώσεις και αυτό να οφείλεται στην πολύ κακή λειτουργία της άμυνας της Λίβερπουλ. Στο 65' ο Μούντρικ έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια, αλλά έστειλε τη μπάλα, ενώ οι Reds είχαν ευκαιρία στο 82' με τον Άρνολντ. Από ένα σημείο και μετά οι δύο ομάδες κοίταξαν να μην χάσουν το ματς, αλλά στις καθυστερήσεις η Λίβερπουλ είχε τη μεγάλη ευκαιρία, αλλά ο Νούνιες ήταν σε θέση οφσάιντ. Κάπως έτσι οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, ένα αποτέλεσμα που δεν βολεύει κανέναν.

Αυτή ήταν η πέμπτη συνεχόμενη ισοπαλία σε μεταξύ τους παιχνίδι, ενώ η Λίβερπουλ δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα νίκη μέσα στο 2023. Η Τσέλσι από την πλευρά της έχει μία νίκη στα πέντε τελευταία ματς.

Λίβερπουλ: Άλισον, Μίλνερβ(72' Άρνολντ), Κονατέ, Γκόμες, Ρόμπερτσον, Κεϊτά (62' Νούνιες), Αλκάνταρα, Μπαΐτσετιτς (82' Φαμπίνιο), Έλιοτ (82' Τζόουνς), Σαλάχ, Γκάκπο (82' Χέντερσον)

Τσέλσι: Αριθαμπαλάγα, Κουκουρέγια, Μπαντιασίλ, Σίλβα, Τσαλόμπα (81' Αθπιλικουέτα), Γκάλαγκερ, Ζορζίνιο, Ζίγες, Μάουντ (82' Τσουκουεμέκα), Χαλ (55' Μούντρικ), Χάβερτς (81' Ομπαμεγιάνγκ).

Το προφίλ της 21ης αγωνιστικής

Σάββατο (21/1)

Λίβερπουλ – Τσέλσι 0-0

17.00: Λέστερ – Μπράιτον, Γουέστ Χαμ – Έβερτον, Σαουθάμπτον – Άστον Βίλα, Μπόρνμουθ – Νότιγχαμ Φόρεστ

19.30: Κρίσταλ Πάλας – Νιουκάστλ

Κυριακή (22/1)

16.00: Λιντς – Μπρέντφορντ, Μάντσεστερ Σίτι – Γουλβς

18.30: Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Δευτέρα (23/1)

22.00: Φούλαμ – Τότεναμ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ