Νιουκάστλ: Θέλει να αντικαταστήσει τον Γουντ ο Χάουι

Η Νιούκαστλ θα μείνει "επικίνδυνα ελλιπής" αν δεν αντικαταστήσει τον Κρις Γουντ σε αυτή την μεταγραφική περίοδο και κυνηγάει ενεργά στόχους, αλλά δεν υπάρχουν "εγγυήσεις" ότι θα φέρει αντικαταστάτη, παραδέχεται ο Έντι Χάουι.

Νιουκάστλ: Θέλει να αντικαταστήσει τον Γουντ ο Χάουι

Ο 31χρονος επιθετικός ανακοινώθηκε από την Νότιγχαμ Φόρεστ με την μορφή δανεισμού.
Αρχικά, ο Χάουι ήθελε να κρατήσει τον Γουντ αυτόν τον μήνα, αλλά, μόλις η Νιούκαστλ έλαβε μια εντυπωσιακή, κατά την άποψη του συλλόγου, προσφορά και με τον διεθνή Νεοζηλανδό να ξεκαθαρίζει την επιθυμία του να μετακινηθεί, ο προπονητής επικύρωσε τη συμφωνία.

"Ελπίζουμε ότι σχεδιάζουμε να τον αντικαταστήσουμε", δήλωσε ο Χάουι στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα το πρωί πριν από την Κρίσταλ Πάλας. "Σίγουρα, από την πλευρά μου δεν υπήρχε καμία σκέψη να αφήσουμε έναν παίκτη να φύγει και να μην τον αντικαταστήσουμε. Νομίζω ότι αυτό θα μας άφηνε επικίνδυνα με έλλειψη παικτών. Αλλά δεν υπάρχουν εγγυήσεις. Αυτή είναι η θέση στην οποία βρισκόμαστε".

Η Νιούκαστλ πραγματοποίησε μεταγραφικές συζητήσεις την Τετάρτη και έχει εντείνει τις προσπάθειες για τους στόχους που είχε ήδη εντοπίσει για το καλοκαίρι. Ο Χάουι εξακολουθεί να θέλει έναν μέσο, αλλά τώρα ένας ευέλικτος επιθετικός παίκτης έχει γίνει επίσης προτεραιότητα.

Η προτίμησή του είναι ότι "θέλει παίκτες να παίξουν τώρα", ιδανικά με ευρωπαϊκή εμπειρία υψηλού επιπέδου ή που έχουν παίξει στην Premier League στο παρελθόν.

"Σίγουρα θα έχουμε στόχους που θα κυνηγήσουμε", δήλωσε ο Χάουι, ενώ επέμεινε ότι η Νιούκαστλ είναι πιθανό να προσπαθήσει να προσλάβει έναν επιθετικό παίκτη σε διαφορετικό καλούπι από τον Γουντ.

"Νομίζω ότι είναι σημαντικό να μην έχουμε μόνο έναν. Έχουμε μια δεξαμενή παικτών που μας αρέσουν. Ας δούμε πώς θα προχωρήσουμε".