Τσέλσι: "Στο κενό" η πρόταση 55 εκατομμυρίων για τον Καϊσέδο

Η Τσέλσι προσέφερε 55 εκατομμύρια λίρες στην Μπράιτον για τον Μοϊσές Καϊσέδο, με τους "γλάρους" να την απορρίπτουν άμεσα. 

Τσέλσι: "Στο κενό" η πρόταση 55 εκατομμυρίων για τον Καϊσέδο

Η Τσέλσι είδε να απορρίπτεται η προσφορά της για τον μέσο της Μπράιτον, Μοΐζες Καϊσέδο.

Ο σύλλογος του Στάμφορντ Μπριτζ κατέθεσε εγγράφως προσφορά αυτή την εβδομάδα ύψους 55 εκατομμυρίων λιρών, αλλά η Μπράιτον κοστολογεί τον 21χρονο αρκετά υψηλότερα και η στάση στο Amex είναι ότι δεν πωλείται. Η πρόταση ήταν πολύ κάτω από αυτό που η Μπράιτον θα εξέταζε καν, πόσο μάλλον θα δεχόταν, και δεν έχει κανένα ενδιαφέρον να τον αφήσει να φύγει σε αυτήν την μεταγραφική περίοδο.

Η Τσέλσι επιθυμεί να αποκτήσει τον Καϊσέδο, ο οποίος είναι ανάμεσα σε μια σειρά από επιλογές που μελετά για να ενισχύσει τη μεσαία της γραμμή τον Ιανουάριο ή το καλοκαίρι.

Ο διεθνής παίκτης με το Εκουαδόρ εντάχθηκε στην Μπράιτον από την Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε τον Φεβρουάριο του 2021 και έχει συμβόλαιο με τους "γλάρους" μέχρι το 2025. Έχει πραγματοποιήσει 25 συμμετοχές με την Μπράιτον από την μετακίνησή του.

Εν τω μεταξύ, ο Νόνι Μαντουέκε ταξιδεύει στο Λονδίνο, αφού η Τσέλσι συμφώνησε για την απόκτηση του Άγγλου διεθνή με την Κ21 από την PSV Αϊντχόφεν, σε μια συμφωνία αξίας 33 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Μαντουέκε είναι αριστεροπόδαρος δεξιός εξτρέμ και το πλάνο είναι ότι ο 20χρονος θα συμπληρώσει τον αριστερό εξτρέμ Μίχαϊλο Μούντρικ μετά την άφιξη του Ουκρανού διεθνή από την Σαχτάρ Ντόνεστκ.