Νεκρός οπαδός της Παρτιζάν

Μετά από άγριες συμπλοκές οπαδών της Παρτιζάν και του Ερυθρού Αστέρα, έχασε τη ζωή του ο 30χρονος Αλεξάντερ Πάντιτς.

Νεκρός οπαδός της Παρτιζάν

Άγρια επεισόδια σημειώθηκαν στο Bijeljine μεταξύ οπαδών της Παρτιζάν και του Ερυθρού Αστέρα. Ο τραγικός απολογισμός των συμπλοκών ήταν ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Ο οπαδός της Παρτιζάν Αλεξάντερ Πάντιτς είναι ο άτυχος των αιματηρών συμπλοκών που έλαβαν χώρα σε πάρκινγκ ξενοδοχείου.

Τα τοπικά γκρουπ των οπαδών των δύο ομάδων είχαν ανοιχτούς λογαριασμούς λόγω ενός γκράφιτι, το οποίο σβήστηκε μετά τα επεισόδια. Τα μέλη των δύο ομάδων είχαν δώσει ραντεβού λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Οι δύο πλευρές ήταν οπλισμένες με ξύλα και σιδερολοστούς.

Αποτέλεσμα των άγριων συμπλοκών ανάμεσα στα γκρουπ των δύο ομάδων ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 30χρονου Αλεξάντερ Πάντιτς, ο οποίος πέθανε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Οπαδός της Παρτιζάν είναι και o σοβαρά τραυματισμένος που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, ενώ η αστυνομία έχει προχωρήσει ήδη σε 19 συλλήψεις. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 30χρονος οπαδός που έχασε τη ζωή του είναι ξάδερφος του Υπουργού Βλαντιμίρ Τζουκάνοβιτς με αποτέλεσμα το θέμα να έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις στη Σερβία.