Ποστέκογλου για Γιακουμάκη: «Δεν αγωνίστηκε επειδή ήταν τραυματίας»

Ο Άγγελος Ποστέκογλου σε δηλώσεις μετά την αναμέτρηση της Σέλτικ κόντρα στην Σεντ Μίρεν, διέψευσε το σενάριο ότι ο Γιώργος Γιακουμάκης δεν αγωνίστηκε επειδή είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τον σύλλογο, την ίδια ώρα που ισπανικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για επαφές της Κάντιθ με τον Έλληνα επιθετικό.

Ποστέκογλου για Γιακουμάκη: «Δεν αγωνίστηκε επειδή ήταν τραυματίας»

Τα σενάρια για το μέλλον του Γιώργου Γιακουμάκη συνεχίζουν να πληθαίνουν! Ο προπονητής της Σέλτικ, Άγγελος Ποστέκογλου, σε πρόσφατες δηλώσεις του υποστήριξε πως κανένας παίκτης δεν αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ενώ μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στην Σεντ Μίρεν, απαντώντας στα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως η απουσία του Έλληνα επιθετικού συνεπάγεται την αποχώρηση του, δήλωσε ότι ήταν απλά τραυματίας.

Από την άλλη μεριά, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο έγκυρος σε μεταγραφικά θέματα ρεπόρτερ, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι Σέλτικς έχουν δώσει τα χέρια με την ιαπωνική Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς, για την απόκτηση του πρώην παίκτη της ΑΕΚ.

Μέσα σε όλη αυτή τη σεναριολογίο γύρω από το όνομα του Γιώργου Γιακουμάκη, ήρθε να προστεθεί και το σημερινό δημοσίευμα της ισπανικής «Eldesmarque», το οποίο αναφέρει πως ενδιαφέρον για την απόκτηση του Έλληνα διεθνή έχει εκδηλώσει και η Κάντιθ.

Η ομάδα του ισπανικού νότου φαίνεται πως έχει ήδη προσεγγίσει τους Κέλτες, ενώ από την μεριά του ο Γιακουμάκης δείχνει πολύ "ζεστός" στην προοπτική της La Liga και του ισπανικού ποδοσφαίρου.