Ποστέκογλου για Γιακουμάκη: «Δεν φεύγει κανένας μεσούσης της σεζόν»

Ο Άγγελος Ποστέκογλου ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του πως δεν αλλάζει το ρόστερ της Σέλτικ την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, βάζοντας τέλος στις φήμες περί αποχώρησης του Γιώργου Γιακουμάκη.

Ποστέκογλου για Γιακουμάκη: «Δεν φεύγει κανένας μεσούσης της σεζόν»

O Φαμπρίτσιο Ρομάνο τη Δευτέρα (16/1) έκανε λόγο μέσω μιας δημοσίευσής του για οριστική συμφωνία μεταξύ Γιώργου Γιακουμάκη και Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς, έναντι 4 εκατομμυρίων ευρώ, με τον Άγγελο Ποστέκογλου να ξεκαθαρίζει πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Ο τεχνικός των Κελτών στο πλαίσιο συνέντευξης ρωτήθηκε για τις εξελίξεις με τον διεθνή Έλληνα σέντερ φορ και ανέφερε πως κανείς παίκτης δεν φεύγει ή έρχεται στους Κέλτες μέσα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

«Δεν έχω κάποια νεότερη ενημέρωση, τα πράγματα είναι λίγο πολύ τα ίδια. Ο εκτελεστικός διευθυντής Μάικλ Νίκολσον ασχολείται με αυτό το ζήτημα. Ουδείς φεύγει, ουδείς έρχεται. Είναι προφανές πως θα υπάρχουν σενάρια αλλά από τη δική μου οπτική γωνία -προς το παρόν- δεν υπάρχει κάτι. Με το να αποκτήσουμε τρεις παίκτες νωρίς, βρισκόμαστε τον Ιανουάριο σε μία πλεονεκτική θέση. Αν τύχει και χάσουμε παίκτες δεν θα μας πιάσει πανικός για να καλύψουμε άμεσα το κενό τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ελληνο-Αυστραλός τεχνικός της Σέλτικ.