Βαθμός στην «εκπνοή» για την Ατλέτικο (vid)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ήρθε ισόπαλη (1-1) με την Εϊμπάρ στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» για την τέταρτη αγωνιστική της Primera Division.

Βαθμός στην «εκπνοή» για την Ατλέτικο (vid)

Η ομάδα του Ντιέγκο «Τσόλο» Σιμεόνε δεν κατάφερε να πάρει την δεύτερη νίκη της στο φετινό ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς ο καταπληκτικός τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Ντμίτροβιτς, «κατέβασε τα ρολά» χαρίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Ο Ένριχ στο 87' άνοιξε το σκορ για την Εϊμπάρ, με προβολή σε κενή εστία, μετά από πολύ ωραία συνεργασία των συμπαικτών του. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο 19χρονος Μπόρχα Γκαρθές ισοφάρισε για τους γηπεδούχους, με πολύ ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Μάλιστα η Εϊμπάρ είχε και δύο δοκάρια με τον Κότε στο 8' και τον Αρμπίγια στο 65', παρόλο που η Ατλέτικο ήταν αυτή που είχε την κατοχή της μπάλας και πίεζε για το γκολ.

Πλέον οι «Ροχιμπλάνκος» έχουν πέντε βαθμούς με μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, ενώ η Εϊμπάρ έχει τέσσερις, με μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Όμπλακ, Χουανφράν, Φιλίπε Λουίς, Γοδίν, Χιμένες, Σαούλ, Κόκε, Λεμάρ (59' Κορέα), Ρόντρι (71' Γκαρθές), Ντιέγο Κόστα, Γκριεζμάν

Εϊμπαρ (Χοσε Λουίς Μεντιλίμπαρ): Ντμίτροβιτς, Αρμπίγια, Κότε, Πάουλο Ολιβέιρα, Ντιόπ (80' Καρδόνα), Ντε Μπλάσις, Σέρχιο Άλβαρεθ, Ρουμπέν Πένια, Ζοάν Ζορδάν, Τσάρλες (57' Ένριτς), Μίγια (57' Εσκαλάντε)