Τούχελ: Θετικός στην προοπτική της Τότεναμ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Evening Standard», ο Τούχελ είναιθετικόςστο ενδεχόμενο αντικατάστασής του Κόντε στην Τότεναμ.

Τούχελ: Θετικός στην προοπτική της Τότεναμ

Η Τότεναμ βρίσκεται σε περίοδο αναταραχών, με τους οπαδούς των Λονδρέζων να ασκούν έντονη κριτική στον πρόεδρο της ομάδας, Ντάνιελ Λέβι. Μάλιστα, σε αρκετές αναμετρήσεις των «σπιρουνιών» ακούγεται και το σύνθημα "Levy out".

Η τεταμένη ατμόσφαιρα στις τάξεις της Τότεναμ φαίνεται πως έχει επηρεάσει και την σχέση του Αντόνιο Κόντε με την διοίκηση, κάτι που επιβεβαιώθηκε και μετά τις χθεσινές δηλώσεις του, όπου ουσιαστικά εξέφρασε τα παράπονα του, ως συνέχεια του γενικού προβλήματος που έχει με τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Το συμβόλαιο του Ιταλού τεχνικού ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, όμως η Τότεναμ διατηρεί μία οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο σε περίπτωση που θελήσει να τον κρατήσει. Στη παρούσα φάση όμως, όλες οι ενδείξεις προμηνύουν ότι ο Κόντε δεν θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Λονδίνου και την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της «Evening Standard», οι «πετεινοί» ρίχνουν ήδη ματιές στην αγορά για να έχουν εναλλακτικές επιλογές, με τον Τόμας Τούχελ να είναι η επικρατέστερη.

Ο Γερμανός τεχνικός θα έβλεπε με θετικό μάτι την επιστροφή του στην Premier League και σίγουρα πρόκειται για ένα όνομα που θα ικανοποιούσε την διοίκηση των Λονδρέζων σαν αντικαταστάτης του Κόντε, σε περίπτωση που τελικά δεν συνεχίσουν την συνεργασία τους.