Τεν Χάαχ: «Ο Μαρσιάλ με παρακαλούσε να ξεκινήσει βασικός στο ντέρμπι»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Έρικ Τεν Χάαχ δήλωσε ότι ο Άντονι Μαρσιάλ "παρακαλούσε να ξεκινήσει" στο ντέρμπι του Σαββάτου με αντίπαλο την Μάντσεστερ Σίτι.

Τεν Χάαχ: «Ο Μαρσιάλ με παρακαλούσε να ξεκινήσει βασικός στο ντέρμπι»

Ο Μαρσιάλ ξεκίνησε τον αγώνα για την Γιουνάιτεντ, αλλά αποχώρησε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Τεν Χάαχ να αντικαθιστά τον 27χρονο με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ Αντονί.

"Ήλπιζα να αποφύγω τον τραυματισμό του, αλλά παραπονιόταν", δήλωσε ο Τεν Χάαχ. "Γι' αυτό και δεν προπονήθηκε μέσα στην εβδομάδα και ήταν ερωτηματικό (για το ντέρμπι).

Αποφασίσαμε - και αποφάσισε και ο ίδιος - να ξεκινήσει. Παρακαλούσε να ξεκινήσει.

Ήξερα ότι το ξεκίνημα θα ήταν τόσο σημαντικό σε αυτό το παιχνίδι και είναι πολύ καλός στο πρέσινγκ και είναι ένα πολύ μεγάλο στοιχείο στο πρέσινγκ μας.

Αλλά έπρεπε να το επανεκτιμήσω στο ημίχρονο καθώς είδατε ότι δεν ήταν ικανός να πάει 100% και αυτό είναι που χρειάζεσαι. Και επίσης για να αποφύγουμε τον τραυματισμό του, οπότε τον βγάλαμε από το παιχνίδι, αλλά αυτό είχε επίσης αρνητικό αντίκτυπο στο παιχνίδι μας μετά το ημίχρονο".

Ο Μαρσιάλ δεν έχει αγωνιστεί παρά μόνο σε ένα από τα 10 τελευταία παιχνίδια της Γιουνάιτεντ, παίζοντας βασικό ρόλο στην ομάδα του Τεν Χάαχ παρά το γεγονός ότι σκόραρε μόλις δύο γκολ σε αυτό το διάστημα.