Μπόρνμουθ: Συμφώνησε με την Λοριάν στα 20 εκατομμύρια για τον Ουαταρά

Η Μπόρνμουθ συμφώνησε με την Λοριάν για την μεταγραφή του εξτρέμ της, Ντάνγκο Ουατάρα, έναντι 20 εκατομμυρίων λιρών.

Μπόρνμουθ: Συμφώνησε με την Λοριάν στα 20 εκατομμύρια για τον Ουαταρά

Ο 20χρονος ήταν σε συζητήσεις με την Μπόρνμουθ μαζί με πολλούς άλλους συλλόγους της Premier League τις τελευταίες δύο εβδομάδες, αλλά τώρα φαίνεται ότι ο Ντάνγκο Ουατάρα θα γίνει η πρώτη μεταγραφή της εποχής του Μπιλ Φόλεϊ.

Ο διεθνής παίκτης από την Μπουρκίνα Φάσο θα πετάξει σήμερα (16/1) για το Ηνωμένο Βασίλειο για να ολοκληρώσει τις ιατρικές εξετάσεις και να οριστικοποιήσει την μετακίνησή του, η οποία υπόκειται σε αίτηση για άδεια εργασίας.

Ο Ουατάρα έχει έξι γκολ και έξι ασίστ σε 18 συμμετοχές στην Ligue 1 φέτος, σε μια περίοδο που αποτελεί το επίτευγμά του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ο ιδιοκτήτης της Μπόρνμουθ, Φόλεϊ αγόρασε το 30% των μετοχών της Λοριάν με σκοπό να αποκτήσει την πλήρη ιδιοκτησία του γαλλικού συλλόγου.

Τον περασμένο μήνα, ο Φόλεϊ δήλωσε ότι δεν θα ήταν "έκπληξη" να κάνει "τέσσερις ή πέντε" νέες μεταγραφές στην περίοδο του Ιανουαρίου. Όμως, η ομάδα της Μπόρνμουθ είναι γεμάτη, πράγμα που σημαίνει ότι οι αποχωρήσεις ήταν απαραίτητες πριν από την εγγραφή των εισερχόμενων μεταγραφών στη λίστα των 25 ατόμων.

Ο Τζαμάλ Λόου και ο Εμιλιάνο Μαρκόντες έφυγαν από την Μπόρνμουθ ως δανεικοί, για την ΚΠΡ και την Νόρτζελαντ αντίστοιχα.