Βαράν για τις ελπίδες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον τίτλο: «Όλα είναι πιθανά»

Ο Ραφαέλ Βαράν πιστεύει ότι «όλα είναι πιθανά» για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όταν ρωτήθηκε για τις πιθανές ελπίδες της ομάδας του για τίτλο την φετινή σεζόν.

Βαράν για τις ελπίδες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον τίτλο: «Όλα είναι πιθανά»

Η νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-1 στο ντέρμπι του Μάντσεστερ το Σάββατο απέναντι στην Σίτι σημαίνει ότι βρίσκεται πλέον μόλις έναν βαθμό πίσω από την αντίπαλό της στον πίνακα της Premier League.

Η πρωτοπόρος Άρσεναλ βρίσκεται αυτή την στιγμή εννέα βαθμούς μπροστά από την Γιουνάιτεντ, αλλά οι δύο ομάδες θα συναντηθούν στο Emirates στις 22 Ιανουαρίου σε ένα παιχνίδι που διαμορφώνεται ως ένα τεράστιο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες.

Ο Έρικ Τεν Χάαχ έχει οδηγήσει την Γιουνάιτεντ στην κορυφή του πίνακα, με τον σύλλογο του Όλντ Τράφορντ να είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση μετά τις τελευταίες εννέα συνεχόμενες νίκες του.

Η θετική σειρά αποτελεσμάτων έχει οδηγήσει σε συζητήσεις ότι η Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να είναι στην κούρσα για τον τίτλο αυτή την σεζόν και παρόλο που ο Βαράν παραμένει αισιόδοξος για τις πιθανότητες της ομάδας του, λέει ότι η ομάδα πρέπει να παίρνει κάθε παιχνίδι όπως έρχεται και να βλέπει πού θα βρίσκεται αργότερα.

Όταν ρωτήθηκε για το εάν είναι δυνατή η διεκδίκηση του τίτλου, είπε: "Όλα είναι πιθανά. Απλά θα το πάρουμε παιχνίδι με παιχνίδι.

Ο δρόμος είναι μακρύς και είναι πολύ δύσκολος. Η ένταση κάθε αγώνα είναι απίστευτη, η σωματική προσπάθεια. Είναι σαν την ίδια ένταση ενός μεγάλου αγώνα του Champions (League) σε κάθε παιχνίδι. Ο ρυθμός είναι πολύ υψηλός.

Οι παίκτες είναι πολύ καλά προετοιμασμένοι σωματικά. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι. Αλλά είμαστε σταθεροί, είμαστε δυνατοί. Απλά πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τους ποιοτικούς παίκτες με την μπάλα".

Η Γιουνάιτεντ θα προετοιμαστεί τώρα για την επερχόμενη αναμέτρηση της με την Κρίσταλ Πάλας στην Premier League την Τετάρτη.