Ξανά στο προσκήνιο για την Παρί ο Ζιντάν

Ισπανικά ρεπορτάζ επανέφεραν το ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν για τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Ξανά στο προσκήνιο για την Παρί ο Ζιντάν

Η γαλλική ομοσπονδία «φλέρταρε» με τον Ζινεντίν Ζιντάν, αλλά ο Ντιντιέ Ντεσάν ανανέωσε το συμβόλαιο του και θα μείνει στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Γαλλίας έως το 2026.

Το μέλλον του Ζιντάν είναι ένα θέμα και ήδη στην Ισπανία υπάρχουν αρκετά ρεπορτάζ σχετικά με αυτό. Συγκεκριμένα έχει αναπτυχθεί φημολογία που τον θέλει να επιστρέφει στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά αυτό είναι κάτι που θα εξαρτηθεί από το τι θα γίνει με τον Κάρλο Αντσελότι.

Πιθανός προορισμός για τον Ζιντάν φαίνεται πως είναι και η Γιουβέντους, ενώ η φημολογία που αναπτύχθηκε σχετικά με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας δεν έχει βάση. Η ισπανική εφημερίδα «Marca» επανέφερε το θέμα του Ζιντάν με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο ιδιοκτήτες των Παριζιάνων θέλουν να συνεργαστούν μαζί του και τα ισπανικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως το όνομα του υπάρχει πάντα στη λίστα τους.

Βέβαια μία τέτοια συνεργασία θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την πορεία της Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League. Εάν αποτύχει και πάλι η γαλλική ομάδα τότε ο Ζιντάν θα είναι ο εκλεκτός.