Ψάχνει επειγόντως αμυντικούς ο (υπό πίεση) Μαρτίνς

Με απολογισμό... 0-8 στα δύο πρώτα του ματς στο Κατάρ, ο Πέδρο Μαρτίνς ψάχνει ενίσχυση για την Αλ Γκαράφα που έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα. 

Ψάχνει επειγόντως αμυντικούς ο (υπό πίεση) Μαρτίνς

Τραγικό ήταν το ξεκίνημα του Πέδρο Μαρτίνς στη θητεία του με την Αλ Γκαράφα στο Κατάρ, καθώς ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού έχει δύο ήττες με απολογισμό τερμάτων 0-8! Από την Λεχβίγια με 3-0 και από την Κατάρ με 5-0 (με δύο αποβολές παικτών του), με συνέπεια η ομάδα του να υποχωρήσει στην έκτη θέση της βαθμολογίας και να έχει πλέον τη χειρότερη άμυνα απ' όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος με 19 τέρματα παθητικό.

Ο Πορτογάλος αλλιώς τα περίμενε στο ξεκίνημά του στο Κατάρ κι αλλιώς τα έχει βρει, ενώ το επόμενο παιχνίδι μπορεί να είναι στην έδρα της Αλ Γκαράφα, αλλά είναι απέναντι στην πρωτοπόρο και πολύ δυνατή Αλ Αράμπι. Ο Μαρτίνς ήδη ψάχνει επείγουσα αμυντική ενίσχυση βλέποντας ότι υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα, αν και γενικώς η ομάδα του δυσκολεύεται σε κάθε τομέα. Και για τον Πέδρο η δουλειά που έχει μπροστά του είναι πάρα πολλή.

Από τον Ολυμπιακό σίγουρα θα τον ενδιέφεραν κάποιοι παίκτες με τους οποίους είχε συνεργασία, αλλά προφανώς δεν είναι και το πιο απλό πράγμα (παρά τα πετροδόλαρα) να πείσει κάποιον να αφήσει την Ευρώπη.