Τσέλσι: Χάνει το ματς με την Λίβερπουλ ο Στέρλινγκ

Η Τσέλσι δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Ραχίμ Στέρλινγκ για τον αγώνα της επόμενης εβδομάδας στην Premier League με τη Λίβερπουλ, καθώς ο Άγγλος διεθνής είναι πιθανό να παραμείνει εκτός δράσης με τραυματισμό στον προσαγωγό για τουλάχιστον άλλες δύο εβδομάδες.

Τσέλσι: Χάνει το ματς με την Λίβερπουλ ο Στέρλινγκ

Ο Στέρλινγκ, 28 ετών, υπέστη τον τραυματισμό κατά τη διάρκεια των πρώτων φάσεων της ήττας της Τσέλσι με 1-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League στις 5 Ιανουαρίου.

Η Τσέλσι, η οποία έχει χάσει και τα δύο παιχνίδια της από τότε, αρχικά ήλπιζε ότι ο Στέρλινγκ θα μπορούσε να επιστρέψει εγκαίρως για το ταξίδι της στo Λίβερπουλ στις 21 Ιανουαρίου.

Όμως τώρα αναμένεται να χάσει αυτό το παιχνίδι, με πιο πιθανό στόχο να επιστρέψει εγκαίρως για την αναμέτρηση με την Μπορούσια Ντόρτμουντ στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς συνεχίζει να αξιολογείται καθημερινά.

Η Τσέλσι πηγαίνει στη Γερμανία για το πρώτο παιχνίδι στις 15 Φεβρουαρίου.

Ο Στέρλινγκ χρειάστηκε να σταλεί για δεύτερη εξέταση στον προσαγωγό του, αφού η αρχική εξέταση του τραυματισμού αποδείχθηκε ατελέσφορη.

Ο υπό πίεση προπονητής της Τσέλσι, Γκρέιαμ Πότερ, δήλωσε την Τετάρτη, πριν από την απογοητευτική ήττα με 2-1 από τη Φούλαμ, ότι ο τραυματισμός του Στέρλινγκ εξακολουθεί να "αξιολογείται". Όμως ο Πότερ δίστασε να θέσει χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του.

Η Τσέλσι έχει αυτή τη στιγμή 9 παίκτες της πρώτης ομάδας εκτός λόγω τραυματισμού.

Οι Καντέ, Τζέιμς, Φοφανά, Τσίλγουελ, Μπρόγια, Λόφτους-Τσικ, Πούλισικ, Μεντί και Ομπαμεγιάνγκ δεν είναι διαθέσιμοι για επιλογή.