Λίβερπουλ: Αμφίβολος και ο Νούνιες με Μπράιτον - Δύσκολα θα κάνει άλλη μεταγραφή τον Ιανουάριο

Ακόμη έναν πονοκέφαλο έχει ο Γιούργκεν Κλοπ ενόψει της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με την Μπράιτον (14/1, 17:00) καθώς και ο Ντάργουιν Νούνιες είναι αμφίβολος. Δύσκολα θα αποκτήσουν άλλον παίκτη οι «κόκκινοι».

Λίβερπουλ: Αμφίβολος και ο Νούνιες με Μπράιτον - Δύσκολα θα κάνει άλλη μεταγραφή τον Ιανουάριο

Αμφίβολος για την αυριανή (14/1, 17:00) εκτός έδρας αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Μπράιτον είναι ο Ντάργουιν Νούνιες όπως αποκάλυψε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός δεν έχει προπονηθεί τις τελευταίες ημέρες λόγω ενός προβλήματος στους προσαγωγούς και θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις στο Κέρκμπι.

Η απουσία του στην νότια ακτή θα ήταν ένα σημαντικό πλήγμα, δεδομένου ότι η Λίβερπουλ δεν έχει επίσης αυτή την στιγμή στη διάθεσή της τους Ρομπέρτο Φιρμίνο, Λουίς Ντίαζ και Ντιόγκο Ζότα.

"Αν δεν μπορεί να προπονηθεί σήμερα, τότε, ναι, αυτό θα τον αποκλείσει", λέει ο Κλοπ.

"Περιμένουμε τις τελευταίες πληροφορίες. Δεν είναι κάτι σημαντικό, αλλά και πάλι τον κράτησε εκτός προπόνησης. Πρέπει να περιμένουμε για αυτό".

Ο Φιρμίνο (πρόβλημα στην γάμπα), ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση τον περασμένο μήνα, αναμενόταν να είναι έτοιμος στις αρχές Ιανουαρίου, αλλά υπέστη ένα πισωγύρισμα.

"Την πρώτη στιγμή, ήταν σαν ένας μικρός τραυματισμός όπου η εκτίμηση ήταν 10 ημέρες, δύο εβδομάδες", προσθέτει ο Κλοπ.

«Δύσκολα θα κάνουμε άλλες μεταγραφές»

Ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε επίσης ότι η Λίβερπουλ είναι απίθανο να κάνει περαιτέρω μεταγραφές στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς επέμεινε: "Δεν μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματά μας αγοράζοντας παίκτες".

Ο Ολλανδός επιθετικός Κόντι Γκάκπο έφτασε από την PSV Αϊντχόφεν έναντι αμοιβής 37 εκατομμυρίων λιρών, αλλά υπάρχει αυξανόμενη πίεση προς τον Κλοπ να ενισχύσει το τμήμα της μεσαίας γραμμής του.

Ωστόσο, με τα κεφάλαια να είναι περιορισμένα και τον κορυφαίο στόχο Τζουντ Μπέλινγκχαμ να μην είναι διαθέσιμος μέχρι το καλοκαίρι, περισσότερες εισροές μοιάζουν απίθανες πριν από το τέλος του μήνα.

Ερωτηθείς σχετικά με την προοπτική περαιτέρω υπογραφών, ο Κλοπ δήλωσε: "Δεν το νομίζω. Η κατάσταση είναι όπως είναι. Πρέπει να μιλήσουμε γι' αυτό, επειδή με ρωτάτε γι' αυτό, αλλά, τελικά, η δουλειά μου είναι να χρησιμοποιώ τα παιδιά που έχω.

Μου αρέσουν οι ομάδες που παρατάσσουμε, αλλά όταν αρχίζουμε να αλλάζουμε καταλαβαίνεις ότι μπροστά δεν έχουμε τρεις, τέσσερις, πέντε επιλογές και αν έχουμε επιλογές, γίνονται αρκετά νεαροί αμέσως. Δεν πειράζει, αλλά έτσι είναι η κατάσταση και δεν μπορείς να λύσεις όλα τα προβλήματα στη μεταγραφική περίοδο.

Ξέρω ότι σε μια χώρα των ονείρων, απλά αγοράζεις παίκτες, αλλά δεν το βλέπω αυτό να έρχεται. Δεν μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα όπως κάνουν άλλες ομάδες, και ξέρω ότι δημιουργεί πρωτοσέλιδα, αλλά το κάνουμε με τον δικό μας τρόπο. Πραγματικά τα ξεζουμίζουμε όλα".