Πότερ: «Η Τσέλσι πιο ζόρικη δουλειά στο ποδόσφαιρο»

Ο προπονητής της Τσέλσι, Γκράχαμ Πότερ, αναφέρθηκε στην πορεία του στον πάγκο των λονδρέζων.

Πότερ: «Η Τσέλσι πιο ζόρικη δουλειά στο ποδόσφαιρο»

Στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει ως τώρα στην τεχνική ηγεσία της Τσέλσι αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Γκράχαμ Πότερ.

Ο 47χρονος προπονητής αποχώρησε από τον πάγκο της Μπράιτον τον περασμένο Σεπτέμβρη για να αντικαταστήσει τον Τόμας Τούχελ στους λονδρέζους, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες.

Σε 18 συνολικά αναμετρήσεις η ομάδα του έχει πανηγυρίσει μόλις 8 νίκες, έχει αποκλειστεί από το Κύπελλο και το Λιγκ Αγγλίας, ενώ στο πρωτάθλημα βρίσκεται στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα και κινδυνεύει να μείνει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων ενόψει της επόμενης σεζόν.

Υπενθυμίζεται μάλιστα, ως πρόσφατα φήμες ήθελαν τη διοίκηση της Τσέλσι να κοιτάζει την περίπτωση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ώστε να αντικαταστήσει τον Πότερ στον πάγκο.

«Θεωρώ ότι είναι η πιο ζόρικη δουλειά στο ποδόσφαιρο λόγω της αλλαγής που σημειώθηκε και στην ιδιοκτησία του συλλόγου και διότι οι προσδοκίες πλέον έχουν αυξηθεί λόγω και του επιπέδου στο οποίο ο κόσμος έχει συνηθίσει να βλέπει την Τσέλσι…», σχολίασε ο Πότερ.