Παρί Σεν Ζερμέν: Επιστροφή Εμπαπέ και Χακίμι στις προπονήσεις (vid)

Κιλιάν Εμπαπέ και Ασράφ Χακίμι επέστρεψαν στις προπονήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν, μετά την άδεια που πήραν από τους πρωταθλητές.

Παρί Σεν Ζερμέν: Επιστροφή Εμπαπέ και Χακίμι στις προπονήσεις (vid)

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψαν Κιλιάν Εμπαπέ και Ασράφ Χακίμι, μετά την άδεια που πήραν από το σύλλογο για να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις «μπαταρίες» τους ενόψει της συνέχειας.

Αμφότεροι αμέσως μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών τους με τις εθνικές τους ομάδες στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ επέστρεψαν στην Παρί και μάλιστα αγωνίστηκαν τον περασμένο μήνα στα παιχνίδια του πρωταθλήματος κόντρα σε Στρασμπούρ (2-1) και Λανς (ήττα 3-1).

Εν συνεχεία όμως, πήραν δέκα μέρες άδεια και μεταξύ άλλων ταξίδεψαν στις Ηνωμένες Πολιτείες, εκεί όπου παρακολούθησαν κι έναν αγώνα NBA μεταξύ των Μπρούκλιν Νετς και των Σαν Αντόνιο Σπερς.

«Καλώς ήλθατε πίσω στην προπόνηση», ανέφερε η Παρί στον λογαριασμό της στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ένα βίντεο των δύο ποδοσφαιριστών, ενώ σημειώνεται ότι επόμενος αγώνας των πρωταθλητών είναι το εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Ρεν την προσεχή Κυριακή για την 19η αγωνιστική της Ligue 1.