«L' Equipe»: «Ο Μέσι δεν έχει πει ακόμη το ναι στην πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν»!

Δημοσίευμα της «L' Equipe» παρουσιάζει τον Λιονέλ Mέσι να μην έχει απαντήσει, ακόμη τουλάχιστον, θετικά στην πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν για ανανέωση της συνεργασίας τους.

«L' Equipe»: «Ο Μέσι δεν έχει πει ακόμη το ναι στην πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν»!

Παρότι μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο κυκλοφόρησε σε μεγάλη κλίμακα ότι υπάρχει δεδομένη συμφωνία του Λιονέλ Mέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν για συνέχιση της συνεργασίας τους και πέραν του καλοκαιριού, δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας «L' Equipe» αναφέρει ότι ο πρώτος Αργεντινός που σήκωσε το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά από 36 χρόνια στα δεν έχει πει ακόμα το πολυπόθητο «ναι» στην ομάδα της «πόλης του φωτός» για ανανέωση του συμβολαίου του. παρότι οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι σε πολύ καλό επίπεδο.

Το διετές συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι εκπνέει το καλοκαίρι κι ο αρχηγός της Εθνικής Αργεντινής έχει έναν ακόμη χρόνο, σε δυνατότητα οψιόν, που απαιτεί συναίνεση των δύο πλευρών, με τους Παριζιάνους να θέλουν και περαιτέρω επέκταση του κατά πληροφορίες.

Αν και πρόσφατο ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο ανέφερε πως έχει έρθει σε προφορική συμφωνία για την παραμονή του στην Παρί Σεν Ζερμέν, δεν έχει υπογραφεί κάτι.

Μάλιστα δημοσίευμα της Equipe υποστηρίζει πως παρόλο που ο Αργεντινός σταρ είναι χαρούμενος μαζί με την οικογένειά του στο Παρίσι, δεν έχει δεχθεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του, κάτι που σημαίνει πως όλα είναι ανοικτά.

Όλα αυτά μάλιστα, ενώ δημοσιεύματα από τη Σαουδική Αραβία θέλουν την Αλ Χιλάλ, αντίπαλο της Αλ Νασρ, του Κριστιάνο Ρονάλντο, να τον «χρυσώνει» (προσφέροντας του 280 εκατ. ευρώ ετησίως, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη χώρα) για να μετακομίσει εκεί και ν' αποτελέσει το αντίπαλο δέος του Πορτογάλου.