Γκουαρντιόλα ενόψει Γιουνάιτεντ: «Αν παίξουμε όπως με τη Σαουθάμπτον δεν έχουμε ελπίδες»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μετά τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Σίτι από την Σαουθάμπτον εμφανίστηκε απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του.

Γκουαρντιόλα ενόψει Γιουνάιτεντ: «Αν παίξουμε όπως με τη Σαουθάμπτον δεν έχουμε ελπίδες»

Η Μάντσεστερ Σίτι αποκλείστηκε στη φάση των προημιτελικών του League Cup, από την ουραγό της Premier League, Σαουθάμπτον, με τους «πολίτες» να μην έχουν χρόνο για... δάκρυα, καθώς το Σάββατο (14/1) έρχονται αντιμέτωποι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο Ολντ Τράφορντ.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος ήταν απογοητευμένος από την ομάδα του, υποστήριξε πως οι «κόκκινοι διάβολοι»θα πάρουν το ντέρμπι εάν η ομάδα του επαναλάβει τα λάθη που έκανε με τη Σαουθάμπτον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού της Μάντσεστερ Σίτι: «Φυσικά αν παίξουμε με αυτόν τον τρόπο δεν έχουμε ελπίδες. Ξέρω σε τι φάση είναι. Πολλά χρόνια ανυπομονούν να μείνουν σε αυτή τη θέση. Ξέρουμε ακριβώς τι να κάνουμε, πρέπει να παίξουμε καλύτερα και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε

Κέρδισε η καλύτερη ομάδα. Ήταν καλύτεροι. Είχαμε μια κακή βραδιά, έπαιξαν καλά. Ξεκινήσαμε άσχημα κι εκείνοι πραγματοποίησαν μία καλή εμφάνιση. Θέλω να αξίζουμε τη νίκη και δεν την αξίζαμε. Η Σαουθάμπτον αξίζει να είναι στον ημιτελικό αυτής της διοργάνωσης.

Ήταν μια κακή βραδιά. Δεν πλησιάσαμε αυτό που είμαστε. Τρεις ημέρες μετά την Τσέλσι. Τίποτα να πω. Ήταν καλύτεροι, τους συγχαίρουμε και το δεχόμαστε»