Έβερτον: Ακλόνητη εμπιστοσύνη στον Λάμπαρτ

Ο ιδιοκτήτης της Έβερτον, Φαρχάντ Μοσίρι, έδωσε τη στήριξή του στον υπό πίεση προπονητή Φράνκ Λάμπαρτ και στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου με δήλωσή του προς τους οπαδούς.

Έβερτον: Ακλόνητη εμπιστοσύνη στον Λάμπαρτ

Η Έβερτον βρίσκεται στην 18η θέση της βαθμολογίας μετά από μόλις μία νίκη στα τελευταία 10 παιχνίδια της στην Premier League, μια πορεία που έχει οδηγήσει ορισμένους οπαδούς να επικρίνουν την πορεία του Μοσίρι στο τιμόνι και να ζητούν αλλαγές στην ιεραρχία του Γκούντισον Παρκ.

Όμως, σε μια δήλωση που απευθύνθηκε στο φόρουμ των οπαδών του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ, ο Βρετανο-Ιρανός δισεκατομμυριούχος υπερασπίστηκε την θητεία του ως μεγαλοεπενδυτής από το 2016, λέγοντας παράλληλα ότι κατανοεί την ανησυχία των οπαδών και ότι η θέση στο πρωτάθλημα "πρέπει να βελτιωθεί".

Τονίζει επίσης την ανάγκη για σταθερότητα, με τον Λάμπαρντ να είναι ο έβδομος μόνιμος προπονητής μέσα σε εξήμισι χρόνια.

"Σε σχεδόν επτά χρόνια από την άφιξή μου στον σύλλογο, έχω αυξήσει σημαντικά την επένδυσή μου και το νέο μας γήπεδο έχει γίνει πραγματικότητα", έγραψε ο Μοσίρι.

"Εξετάζουμε τακτικά την απόδοσή μας και δρομολογούμε αλλαγές όπου θεωρούμε ότι ο σύλλογος υπολείπεται των προτύπων. Αυτό σήμαινε ότι έχουμε δει εναλλαγές σε μάνατζερ, διευθυντές ποδοσφαίρου και αρκετά μέλη του διοικητικού συμβουλίου, αλλά πάντα καθώς προσπαθούσαμε να επιτύχουμε.

Ενώ, σχεδόν σε κάθε περίπτωση, η αλλαγή έχει υποστηριχθεί και ενθαρρυνθεί από τους οπαδούς, η σταθερότητα πρέπει να είναι το κλειδί για την πρόοδο.

Έχω εμπιστοσύνη στη δουλειά που γίνεται όχι μόνο από τον προπονητή μας, αλλά και από τον διευθυντή ποδοσφαίρου και το διοικητικό συμβούλιο. Αυτή η πίστη βασίζεται στη γνώση μου για το βάθος και την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται και για το σχέδιο που υπάρχει.

Είμαι βέβαιος ότι έχουμε εξειδικευμένους, έμπειρους και εστιασμένους επαγγελματίες σε όλα τα επίπεδα του συλλόγου. Όλοι συμφωνούμε ότι η τρέχουσα θέση μας στην κατηγορία πρέπει και θα βελτιωθεί".