Νότιγχαμ Φόρεστ: Ετοιμάζεται να κάνει κρούση στην Ατλέτικο για Ερμόσο

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail», η Νότιγχαμ Φόρεστ ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση δανεισμού στην Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Μάριο Ερμόσο.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Ετοιμάζεται να κάνει κρούση στην Ατλέτικο για Ερμόσο

Σύμφωνα με την «Daily Mail» η Νότιγχαμ Φόρεστ σχεδιάζει να προσεγγίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης στοχεύοντας σε έναν δανεισμό του κεντρικού αμυντικού της Μάριο Ερμόσο, στην προσπάθεια της ομάδας του Στιβ Κούπερ να ενισχύσει την αμυντική της γραμμή.

Ο Ισπανός αμυντικός των ροχιμπλάνκος έχει αναδειχθεί ως μια βιώσιμη επιλογή για τη Φόρεστ, δεδομένων των εντυπωσιακών του επιδόσεων στα τέσσερα χρόνια του στο Wanda Metropolitano. Αποτελούσε στο παρελθόν αναπόσπαστο στοιχείο της άμυνας της Ατλέτικο, αλλά έχει περιοριστεί σε μόλις τέσσερις συμμετοχές στο πρωτάθλημα κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Έχει επιπλέον πέντε διεθνείς συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Ισπανίας, ωστόσο δεν έχει κληθεί στη «ρόχα» από τα προκριματικά του Euro το 2019.

Ο 27χρονος αμυντικός θα μπορούσε να γίνει το δεύτερο απόκτημα της Νότιγχαμ στην περίοδο του Ιανουαρίου μετά την άφιξη του Βραζιλιάνου επιθετικού μέσου, Γκουστάβο Σκάρπα.