Παρί Σεν Ζερμέν: Θα δει τον Σέρχιο Ράμος μέχρι το τέλος της σεζόν πριν του προσφέρει νέο συμβόλαιο

Η Παρί Σεν Ζερμέν σκοπεύει να παρακολουθεί τον Σέρχιο Ράμος μέχρι το τέλος της σεζόν πριν αποφασίσει αν θα του προσφέρει επέκταση συμβολαίου - με τους πρωταθλητές Γαλλίας να τείνουν προς την ανανέωση.

Παρί Σεν Ζερμέν: Θα δει τον Σέρχιο Ράμος μέχρι το τέλος της σεζόν πριν του προσφέρει νέο συμβόλαιο

Το συμβόλαιο του Σέρχιο Ράμος με την Παρί Σεν Ζερμέν λήγει τον Ιούνιο του 2023 και η ιδέα ότι μπορεί να ανανεώσουν είναι ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για τον πολύπειρο αμυντικό.

Ο 36χρονος αγωνίστηκε με τραυματισμούς πριν φύγει από την Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2021. Έπαιξε μόλις 1.791 λεπτά με την Ρεάλ την σεζόν 2020-21 και αποσύρθηκε η πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του λόγω των υψηλών απαιτήσεων του. Από τον Ιανουάριο μέχρι το τέλος της σεζόν, είχε μόλις πέντε συμμετοχές με την ισπανική ομάδα.

Τα προβλήματά του συνεχίστηκαν και στην Παρί Σεν Ζερμέν. Έκανε το ντεμπούτο του μόλις τον Νοέμβριο του 2021 και μέχρι τον Απρίλιο του 2022 αγωνιζόταν τακτικά. Μέχρι το τέλος της περιόδου 2021-22, είχε παίξει μόλις 844 λεπτά, αποτελώντας τον 22ο πιο συχνά χρησιμοποιούμενο παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Ράμος δεν κατάφερε επίσης να εμφανιστεί στο Champions League.

Ωστόσο, ο Ράμος έχει πλέον εδραιώσει την θέση του στο αρχικό σχήμα υπό τον Κριστόφ Γκαλτιέ. Μόνο ο Κιλιάν Μπαπέ (1.855), ο Μαρκίνιος (1.993) και ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα (2.160) έχουν παίξει περισσότερα λεπτά από τα 1.846 δικά του φέτος. Η Παρί εκτιμά ιδιαίτερα τόσο τις εμφανίσεις του όσο και τον τρόπο με τον οποίο έχει ανακάμψει από μια δύσκολη κατάσταση.

Ακόμα κι έτσι, η επέκταση του συμβολαίου του δεν αποτελεί προτεραιότητα. Μετά την οριστικοποίηση του νέου συμβολαίου του Μάρκο Βερράτι, οι Μαρκίνιος, Πρέσνελ Κιμπέμπε και Λιονέλ Μέσι βρίσκονται πιο πάνω στην λίστα των νέων συμφωνιών που πρέπει να μοιράσει η Παρί. Ο Ράμος πρέπει να περιμένει, ως εκ τούτου, και επειδή η Παρί έχει ακόμα στο μυαλό της αυτό που συνέβη την περασμένη σεζόν.

Όσον αφορά τον Ράμος, όπως λένε άνθρωποι πολύ κοντά του, θέλει να παρατείνει την παραμονή του στην Παρί. Αισθάνεται άνετα στην ομάδα και έχει κίνητρο την πιθανότητα να κατακτήσει τίτλους, μια σταθερά στην καριέρα του.

Επιπλέον, υπάρχει και ένας άλλος στόχος στο παρασκήνιο: να επιστρέψει στην εθνική ομάδα της Ισπανίας.