Ρεάλ Μαδρίτης: «Η μορφή του Μπέιλ θα είναι για πάντα συνδεδεμένη με την ιστορία του συλλόγου»

Η Ρεάλ Μαδρίτης ευχαρίστησε τον Γκάρεθ Μπέιλ για την προσφορά του στο σύλλογο, μετά την απόφαση του Ουαλού να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Ρεάλ Μαδρίτης: «Η μορφή του Μπέιλ θα είναι για πάντα συνδεδεμένη με την ιστορία του συλλόγου»

Η Ρεάλ Μαδρίτης ευχαρίστησε τον Γκάρεθ Μπέιλ για την προσφορά του στο σύλλογο, μετά την απόφαση του Ουαλού άσου να αποχωρήσει από την ενεργό δράση και να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Η ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης:

«Δεδομένης της ανακοίνωσης του Γκάρεθ Μπέιλ για την αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο ως επαγγελματίας παίκτης, η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να δείξει την ευγνωμοσύνη, τον θαυμασμό και τη στοργή της για έναν μεγάλο θρύλο του συλλόγου μας και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ έφτασε στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2013 και φόρεσε τη φανέλα μας για 9 χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων κέρδισε 19 τίτλους: 5 Κύπελλα Ευρώπης, 4 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 3 Σούπερ Καπ Ευρώπης, 3 Λιγκ, 1 Κόπα ντελ Ρέι και 3 Σούπερ Καπ Ισπανίας. Ατομικά, αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης στον τελικό του Champions League 2018 και κέρδισε τη Χρυσή Μπάλα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων την ίδια χρονιά.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ ήταν μέλος της ομάδας μας σε ένα από τα πιο επιτυχημένα στάδια της ιστορίας μας και αντιπροσωπεύει για πάντα πολλές από τις πιο φωτεινές στιγμές της τελευταίας δεκαετίας, όπως το γκολ του μετά από μια αξέχαστη πορεία στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας στη Βαλένθια. το 2014, το υπερβατικό του γκολ στον τελικό του Champions League στη Λισαβόνα το 2014 ή τα γκολ του στον τελικό του Champions League στο Κίεβο το 2018, ειδικά το Χιλιανό (σ.σ. το ανάποδο ψαλιδάκι) που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη όλων των ποδοσφαιρόφιλων.

Η μορφή του θα είναι για πάντα συνδεδεμένη με την ιστορία και τον θρύλο του συλλόγου μας. Καλή τύχη, Γκάρεθ, και τις καλύτερες ευχές σε σένα και την οικογένειά σου».