Τσέλσι: Ήρθε σε συμφωνία με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τον δανεισμό του Φέλιξ

Τσέλσι και Ατλέτικο Μαδρίτης ήρθαν σε προφορική συμφωνία για τον δανεισμό του Ζοάο Φέλιξ, με τους ροχιμπλάνκος να βάζουν στα ταμεία τους 11 εκατομμύρια ευρώ.

Τσέλσι: Ήρθε σε συμφωνία με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τον δανεισμό του Φέλιξ

Η Τσέλσι προχωράει σε μια πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση, καθώς όπως φαίνεται τα έχει βρει σε όλα με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την απόκτηση του Ζοάο Φέλιξ με την μορφή δανεισμού. Οι μπλε του Λονδίνου θα ξοδέψουν για τον δανεισμό του 23χρονου Πορτογάλου 11 εκατομμύρια ευρώ.

Η μεταγραφή του πρώην επιθετικού της Μπενφίκα είναι διπλής σημασίας για την ομάδα του Γκράχαμ Πότερ. Από την μια μεριά, η Τσέλσι ενισχύει την μεσοεπιθετική της γραμμή, ενώ από την άλλη μπήκε "σφήνα" σε Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που διεκδικούσαν επίσης τον Φέλιξ.

Ο Ζοάο Φέλιξ όπως είχε γίνει γνωστό εδώ και καιρό είχε δηλώσει στους ιθύνοντες των ροχιμπλάνκος πως θέλει να αποχωρήσει από τον σύλλογο της Μαδρίτης, εξαιτίας του μικρού χρόνου συμμετοχής που είχε, αλλά και εξαιτίας της κακής σχέσης του με τον Ντιέγκο Σιμεόνε.

Φέτος ο Πορτογάλος διεθνής έχει 20 συμμετοχές με την Ατλέτικο, πετυχαίνοντας πέντε γκολ. Οι Μαδριλένοι τον απέκτησαν το καλοκαίρι του 2019 από την Μπενφίκα έναντι 127 εκατομμυρίων ευρώ.