Λίβερπουλ: Κάνει ντεμπούτο με την Γουλβς ο Γκάκπο

Το ντεμπούτο του με την φανέλα της Λίβερπουλ αναμένεται να κάνει ο Κόντι Γκάκπο στην αποψινή (7/1, 22:00) αναμέτρηση με την Γουλβς (7/1, 22:00) για το FA Cup.

Λίβερπουλ: Κάνει ντεμπούτο με την Γουλβς ο Γκάκπο

Έχοντας αρχικά προπονηθεί μόνος του στο προπονητικό κέντρο της Λίβερπουλ στο Κέρκμπι, ο Κόντι Γκάκπο, έχει πλέον δύο πλήρεις προπονήσεις με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ από τότε που αποκτήθηκε από την PSV Αϊντχόφεν έναντι του ποσού των 37 εκατομμυρίων λιρών.

Έτσι, αναμένεται να κάνει απόψε (7/1, 22:00) το ντεμπούτο του απέναντι στην Γουλβς για το Κύπελλο Αγγλίας όπως άφησε να εννοηθεί ο Γερμανός τεχνικός:

«Είναι απόλαυση να τον βλέπεις. Στην κατάστασή μας με τους τραυματισμούς των επιθετικών, είναι ωραίο να έχουμε έναν παίκτη που είναι τόσο ικανός σε πολλά πράγματα και ξέρει πού βρίσκεται το τέρμα», δήλωσε ο Κλοπ.

«Είναι γεμάτος χαρά και απολαμβάνει κάθε δευτερόλεπτο. Φαίνεται πραγματικά πολλά υποσχόμενος και σε καλή κατάσταση. Περιμένουμε ένα θετικό αντίκτυπο».

Παράλληλα, ο αρχηγός των κυπελλούχων, Τζόρνταν Χέντερσον είναι και πάλι διαθέσιμος, αφού έχασε την ήττα στο Μπρέντφορντ λόγω διάσεισης.

«Παίξαμε την Δευτέρα, τώρα το Σάββατο και μετά το επόμενο Σάββατο, οπότε ήταν πάντα ξεκάθαρο ότι θα παραταχθούμε όσο πιο καλά, δυνατά και έμπειρα μπορούμε. Δεν θα υπάρξει ροτέισον λόγω του προγράμματος», λέει ο Κλοπ.