Σαουθάμπτον: Θέλει τον Μάικλ Κιν από την Έβερτον

Η Σαουθάμπτον εξετάζει το ενδεχόμενο να αποκτήσει τον Μάικλ Κιν από την Έβερτον.

Σαουθάμπτον: Θέλει τον Μάικλ Κιν από την Έβερτον

Η ουραγός ομάδα της Premier League ενδιαφέρεται να πάρει τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό ως δανεικό, προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθεια επιβίωσής της.

Ο Κιν έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025, αλλά δεν έχει παίξει σχεδόν καθόλου φέτος και η Σαουθάμπτον τον εξετάζει ως μια επιλογή με αποδεδειγμένες ηγετικές ικανότητες και εμπειρία στην πρώτη κατηγορία για να παίξει στην καρδιά της τριάδας των αμυντικών της.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει απευθείας διαπραγματεύσεις μεταξύ των συλλόγων ή προσφορές και η Έβερτον δεν θα ήθελε να αφήσει τον Κιν να ενταχθεί σε αντίπαλο σε προσωρινή βάση. Ωστόσο, μια μόνιμη μετακίνηση θα μπορούσε να είναι πιθανή.

Οι δύο ομάδες συναντώνται στο Γκούντισον Παρκ στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος στις 14 Ιανουαρίου. Η Έβερτον είναι 18η στον πίνακα της Premier League μετά την ήττα από την Μπράιτον, με την Σαουθάμπτον να βρίσκεται τρεις βαθμούς πίσω της.

Θα αποτελέσει μέρος ενός σχεδίου ενίσχυσης της ραχοκοκαλιάς της ομάδας του Νέιθαν Τζόουνς, η οποία περιλαμβάνει έναν κεντρικό μέσο και έναν επιθετικό, ενώ ο Μίσλαβ Όρσιτς πρόκειται να έρθει από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ ως μια επιπλέον επιθετική λύση.