Μπαρτσελόνα: Τιμωρία τριών αγωνιστικών στον Λεβαντόφσκι

Εκτός δράσης αναμένεται να μείνει για τρεις αγωνιστικές ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι λόγω τιμωρίας που του επέβαλε το ειδικό αθλητικό δικαστήριο της La Liga και χάνει το ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μπαρτσελόνα: Τιμωρία τριών αγωνιστικών στον Λεβαντόφσκι

Η Μπαρτσελόνα αναμένεται να στερηθεί τις υπηρεσίες του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι για τις επόμενες τρεις αγωνιστικές.

Όπως έγινε γνωστό μετά τη συνεδρίαση του δικαστηρίου της διοικούσας αρχής του ισπανικού ποδοσφαίρου, η ποινή του Πολωνού στράικερ θα έπρεπε να ισχύσει και στην αναμέτρηση με την Εσπανιόλ για την προηγούμενη αγωνιστική, με την καταλανική ομάδα να κάνει ένσταση στο TAD για αντικανονική του συμμετοχή.

Ο Λεβαντόφσκι είχε τιμωρηθεί για για μια χειρονομία που είχε κάνει στον διαιτητή στην αναμέτρηση με την Οσασούνα πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, και παρά το γεγονός πως η έφεση της Μπαρτσελόνα απορρίφθηκε από το δικαστήριο της Μαδρίτης στο οποίο προσέφυγε ο σύλλογος έδωσε ανασταλτικό χαρακτήρα στην ποινή.

Αυτό σημαίνει ότι ο πρώτος σκόρερ των «μπλαουγκράνα» θα απουσιάσει από το εκτός έδρας ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την 16η αγωνιστική καθώς και από τα δύο επόμενα με την Χετάφε και τη Τζιρόνα.