Λιντς: Πλησιάζει στον Βέμπερ

Την πρώτη της μεταγραφή ετοιμάζεται να ολοκληρώσει η Λιντς με τον Μαξ Βέμπερ της Σάλτσμπουργκ να βρίσκεται μια ανάσα από το Έλαντ Ρόυντ.

Λιντς: Πλησιάζει στον Βέμπερ

Η Λιντς Γιουνάιτεντ πλησιάζει στην απόκτηση του Μαξ Βέμπερ, με τον αμυντικό της Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ να είναι η πρώτη άφιξη στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο 24χρονος στόπερ βρίσκεται σε τροχιά ολοκλήρωσης της μετακίνησής του στο Elland Road, αφού η Σάλτσμπουργκ αποφάσισε να ακούσει προτάσεις για τον παίκτη της.

Η Λιντς θέλει τον Βέμπερ, ο οποίος θεωρείται αριστερός κεντρικός αμυντικός, αλλά φέτος ήταν ο αριστερός μπακ της Σάλτσμπουργκ στην αυστριακή Μπουντεσλίγκα, για να προσφέρει ανταγωνισμό και στις δύο αυτές θέσεις.

Είναι γνωστός στον προπονητή της Λιντς, Τζέσι Μαρτς, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Βέμπερ κατά την διάρκεια της θητείας του ως προπονητής της Σάλτσμπουργκ, και θα είναι ο τέταρτος παίκτης που θα έρθει στο Elland Road από την στέγη της Ρεντ Μπουλ, μετά τους Άαρονσον και Κρίστενσεν από την Σάλτσμπουργκ και τον Άνταμς από την Λειψία.

Η καριέρα του Βέμπερ τον έχει οδηγήσει στο παρελθόν στον Άγιαξ και την Σεβίλλη, αλλά η Σάλτσμπουργκ, στην οποία εντάχθηκε το 2019, ήταν η ομάδα που του έδωσε την πρώτη του σοβαρή ευκαιρία σε ποδόσφαιρο ανώτερων κατηγοριών.

Η Σάλτσμπουργκ θέλει να ανακτήσει το ποσό των περίπου 10 εκατομμυρίων λιρών (12 εκατ. δολαρίων) που κατέβαλε στην Σεβίλλη για τον Αυστριακό διεθνή και η Λιντς σημείωσε πρόοδο στις συζητήσεις με την Σάλτσμπουργκ την περασμένη εβδομάδα, κινούμενη προς την επίτευξη συμφωνίας.